Adam belki Render amaçlı veya o tarz başka bir amaç için sistem topluyor bilemezsiniz. Konuda bir tutarsızlık göremedim şimdilik.Trol konu..
Evet render için toplayacağım.Adam belki Render amaçlı veya o tarz başka bir amaç için sistem topluyor bilemezsiniz. Konuda bir tutarsızlık göremedim şimdilik.
R9 daha iyi olur bence. Bir de hangi programları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o tarz işlerde Nvidia ekran kartları AMD lerden çok daha iyi iş görüyor. Cuda teknolojisi falan Premierede hızlı render almada baya iş görüyor mesela.Benim yaptığım iş tamamen render'a bağlı hangi işlemci daha iyi olur benim için. Ryzen 9'un çekirdek sayısı daha fazla aralarında ne kadar performans farkı olur.
hacım bu render olaylarinda neden rx6700xt ya da diger amd kartlari onermiyorlar benim imzadaki sistemide forumdakilerle topladik cogu parcasini. render ve oyun performansindan baya memnunum sahsen amd kart kullaniyorum (rx6700xt)R9 daha iyi olur bence. Bir de hangi programları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o tarz işlerde Nvidia ekran kartları AMD lerden çok daha iyi iş görüyor. Cuda teknolojisi falan Premierede hızlı render almada baya iş görüyor mesela.
6700XT yerine 3060Ti veya 3070Ti almak daha mantıklı olabilir.
Render alırsın niye alamayasın ama Nvidia kartlar aynı işlemci ile daha kısa render süreleri verebiliyor.hacım bu render olaylarinda neden rx6700xt ya da diger amd kartlari onermiyorlar benim imzadaki sistemide forumdakilerle topladik cogu parcasini. render ve oyun performansindan baya memnunum sahsen amd kart kullaniyorum (rx6700xt)
Şöyle bir grafik bırakayım, anlarsın.hacım bu render olaylarinda neden rx6700xt ya da diger amd kartlari onermiyorlar benim imzadaki sistemide forumdakilerle topladik cogu parcasini. render ve oyun performansindan baya memnunum sahsen amd kart kullaniyorum (rx6700xt)
hocam ben msi gaming x rx6700xt yi sahsen f/p diye seçtim hem render, hem oyun vb icin ancak son zamanlar da pisman olmaya başladım render konularında amd yi baya gomuyorlar çünkü attiginiz tabloya göre de baya fark var zaten imzamdaki sistem icin rx6700xt yi satip rx6900xt almayi dusunuyordum ancak rtx3070ti ile arasinda kalıyorumŞöyle bir grafik bırakayım, anlarsın.
Alıntıyı görüntüle
128gb gerekli minumum hatta daha fazla olsa daha iyi olurPC önerim yok ama işlemci olarak amdnin yeni işlemcileri almanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 128 GB sunucular için mantıklı 64 GB yeterli olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi 8k çalışma yaparsanız 128 GB mantıklı ama 4k iş için gereksiz bence
8k mı çözünürlük olcak128gb gerekli minumum hatta daha fazla olsa daha iyi olur
reis yanlis anlama ama 128gb nin üstü neden lazim olacak tam olarak ne renderı yapacaksin ya da bu pc nin kullanim amaci ne olacak ?128gb gerekli minumum hatta daha fazla olsa daha iyi olur