öncelikle iyi forumlar
sistemim tam olarak şu şekilde
msı x670e carbon wifi anakart
ryzen9-7900x işlemci
artic liquid freezer 2 360mm
32*4 g.skill 6000 mhz tridendt z5 ram (anakart sistesinde desteklediği gözüküyor)
msı gamin x trio 4070 ti
msı a850g psu
1tb samsung 990
500gb samsung 970
1 tb hdd
sistemdeki sorunum şu
ilk sistemi kurduk 32*2 şeklinde ramlar takılı anakartın uyarı ekranında kodlar geçiyor surekli 15-20 tane ve en son 15 sayısı kalıyor o sırada dram ışıgı yanıyor bu sırada goruntu yok
sistem biraz bekleyınce kendını yenıden baslatıyor sanırım ondan sonra acılıyor bu sorunu cozemedım
sonra gitti aynı ramlardan bidaha aldım 32*2 onları denedim yine aynı sorun devam edıyor
32*4 yaptıgımda yıne dram yanıyor ama bu sefer ekstra olarak cpu yada kafasına göre gpu da yanıyor bu sırada 0d veya A6 hata kodu sabit kalıyor
bios son surumde suan güncellemer tam
yardımlarınızı bekliyorum sistemden soguduk
@Abdullah Hacıgül
sistemim tam olarak şu şekilde
msı x670e carbon wifi anakart
ryzen9-7900x işlemci
artic liquid freezer 2 360mm
32*4 g.skill 6000 mhz tridendt z5 ram (anakart sistesinde desteklediği gözüküyor)
msı gamin x trio 4070 ti
msı a850g psu
1tb samsung 990
500gb samsung 970
1 tb hdd
sistemdeki sorunum şu
ilk sistemi kurduk 32*2 şeklinde ramlar takılı anakartın uyarı ekranında kodlar geçiyor surekli 15-20 tane ve en son 15 sayısı kalıyor o sırada dram ışıgı yanıyor bu sırada goruntu yok
sistem biraz bekleyınce kendını yenıden baslatıyor sanırım ondan sonra acılıyor bu sorunu cozemedım
sonra gitti aynı ramlardan bidaha aldım 32*2 onları denedim yine aynı sorun devam edıyor
32*4 yaptıgımda yıne dram yanıyor ama bu sefer ekstra olarak cpu yada kafasına göre gpu da yanıyor bu sırada 0d veya A6 hata kodu sabit kalıyor
bios son surumde suan güncellemer tam
yardımlarınızı bekliyorum sistemden soguduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
Ekler
Son düzenleme: