Neler Yeni

R9 9900x cs valorant ve cod performansı nasıl olur

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yahya Aksu
Merhaba beyler r9 9900x ile valorant cs cod gibi oyunlarda ne gibi performanslar alırım 5080 ekran kartım 1080 p oyuncusuyum

chade

80+ Bronze
öncelikle kurmayı düşündüğün sistem 1080p yi geçtim 2k sistemi bile değil. direkt 4k için kullanılacak düzeyde. yani 1080p oynuyorsan bu kadar güçlü bir sisteme ihtiyacın yok. boşa masraf yapmış olursun. daha sonra fps i merak ediyorsan 14 şubat 2005 tarihinde kurulmuş youtube adında bir platform var. belki duymuşsundur. oraya gidip arama çubuğuna sistem özelliklerine yazıp aratırsan hangi oyunda kaç fps alırsın bununla ilgili videolar bulabilirsin.

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yahya Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle kurmayı düşündüğün sistem 1080p yi geçtim 2k sistemi bile değil. direkt 4k için kullanılacak düzeyde. yani 1080p oynuyorsan bu kadar güçlü bir sisteme ihtiyacın yok. boşa masraf yapmış olursun. daha sonra fps i merak ediyorsan 14 şubat 2005 tarihinde kurulmuş youtube adında bir platform var. belki duymuşsundur. oraya gidip arama çubuğuna sistem özelliklerine yazıp aratırsan hangi oyunda kaç fps alırsın bununla ilgili videolar bulabilirsin.
Sistem var ztn valorant cs yi 4 k oynamak ben sevmiyorum diğer oyunları ztn yüksek çözünürlükte oynuyorum fps konusunda ise youtube de 40 test var hepsi farklı belki deneyimlemiş biri vardır diye yazdım

Top Bottom