Ben hp omen rtx 4070 r9 7940hs alcam ama bazen pilin uzun gitmesi icin ryzen 9 zun dahili ekran kartını kullanmayi dusunyom biliyorsunuzki r9 cok güclü dahili ekran kartına sahip peki bu nə kadar pil ömrünü degisdirir?
1 saat civarı değiştirir ne yaptığına bağlı olarakBen hp omen rtx 4070 r9 7940hs alcam ama bazen pilin uzun gitmesi icin ryzen 9 zun dahili ekran kartını kullanmayi dusunyom biliyorsunuzki r9 cok güclü dahili ekran kartına sahip peki bu nə kadar pil ömrünü degisdirir?
Nasi yani 105 watt rtx 4070 yerinə 35 wat ilə islemcinin kullanilmasindan bahsediyoz?1 saat civarı değiştirir ne yaptığına bağlı olarak
bende de i7 12700h var 3060ı kullanırken pilde 2 saat 15 dakika intel grafiği kullanırken 3saat 45 dakika çok fazla bir fark olmuyor yaniNasi yani 105 watt rtx 4070 yerinə 35 wat ilə islemcinin kullanilmasindan bahsediyoz?
İntel güç verimliliği olarak kötü, çok aman aman olmasa da biraz daha fark olur AMD'debende de i7 12700h var 3060ı kullanırken pilde 2 saat 15 dakika intel grafiği kullanırken 3saat 45 dakika çok fazla bir fark olmuyor yani
1 saat değilde 2 saat olsun gene iş görüyor elbette ama öyle 8 9 saat gibi kullanım office programlarında belki verirİntel güç verimliliği olarak kötü, çok aman aman olmasa da biraz daha fark olur AMD'de
Aga hp omen 16 sogutma sorunu verirmi? R9 la oyun oynicam AAA rtx 4070 lə pil farki yaratirmi disari da? Kronik sorunu varmi?1 saat değilde 2 saat olsun gene iş görüyor elbette ama öyle 8 9 saat gibi kullanım office programlarında belki verir
omen hpnin üst modellerinde sorun vereceğini sanmıyorum 3A oyunlarda takibi fark yaratır entegre gpu ile 4070Aga hp omen 16 sogutma sorunu verirmi? R9 la oyun oynicam AAA rtx 4070 lə pil farki yaratirmi disari da? Kronik sorunu varmi?
Bi 2 saat yaratirmi?omen hpnin üst modellerinde sorun vereceğini sanmıyorum 3A oyunlarda takibi fark yaratır entegre gpu ile 4070
bilmiyorum hiç omen laptop kullanmadım ve ryzen'li laptopta bir fikrim yokBi 2 saat yaratirmi?