Radeon wattman hatası

Core Clock hangisi oluyor acaba? Resimde belirttiklerim yazıyor hangisini düşüreyim.
Post automatically merged:

Haydaa öyle mi :( Bilemiyorum test yaptım sorun çıkmadı anlayamadım. Benim psu kasayla beraber geldi.
MSI AfterBurner ile Core Clocku 100 Düşür.

Core Clock hangisi oluyor acaba? Resimde belirttiklerim yazıyor hangisini düşüreyim.
Post automatically merged:

Haydaa öyle mi :( Bilemiyorum test yaptım sorun çıkmadı anlayamadım. Benim psu kasayla beraber geldi.
Birde hocam driver sürümünüz kaç,Bir de WHQL olan sürücüyü indirip kurun.

değil. bu sadece AMD Ekran kartlarında yazılımsal bir hata. düzeltmek için bir sürü farklı yolları var. bi ara Sürücüleri güncellemiştim 1-2 ay olmadı. yeni bir oyun indirdikten sonra tekrar olmaya başladı. buda demek oluyorki oyunda bir yazılım var ve wattman geri yükleniyor.
Ben wattman alınca pc software sildi bende geri yüklemedim

Arkadaşlar ben bu kartın ayarını nasıl yapmalıyım. Aşağıda resimde gözüküyor yardımcı olurmusunuz. Değerleri nasıl yaparsam sorunum çözülür. Oyunlarda oyundan atma PC yenide nbaşlatma oluyor.
  • MSI RX 5500 XT 4 GB.
  • H410M A PRO.
  • i5-10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.
  • Acer QG241YBİ 23.8 monitör
Hocam Wattman hatası aldığınızdan eminsiniz değilmi? attığım fotoğraftaki gibi radeon software'ye girip çan işaretinden şöyle bir yazı gördünüz değilmi? (Alttaki.) "Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan radeon wattman ayarları geri yüklendi." diye bir hata var değilmi?
1618432060695.png

Hocam Wattman hatası aldığınızdan eminsiniz değilmi? attığım fotoğraftaki gibi radeon software'ye girip çan işaretinden şöyle bir yazı gördünüz değilmi? (Alttaki.) "Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan radeon wattman ayarları geri yüklendi." diye bir hata var değilmi?Alıntıyı görüntüle
Evet o uyarı geldi banada. Core Clock 1900 dü 1800 e indirdim. Başka yapmam gereken varmıdır?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    2.5 MB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye