Radeon wattman hatası

ddeniz

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar ben bu kartın ayarını nasıl yapmalıyım. Aşağıda resimde gözüküyor yardımcı olurmusunuz. Değerleri nasıl yaparsam sorunum çözülür. Oyunlarda oyundan atma PC yenide nbaşlatma oluyor.
  • MSI RX 5500 XT 4 GB.
  • H410M A PRO.
  • i5-10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.
  • Acer QG241YBİ 23.8 monitör

Ekler

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    833.8 KB · Hit: 58
  • Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    862.4 KB · Hit: 50
Arkadaşlar ben bu kartın ayarını nasıl yapmalıyım. Aşağıda resimde gözüküyor yardımcı olurmusunuz. Değerleri nasıl yaparsam sorunum çözülür. Oyunlarda oyundan atma PC yenide nbaşlatma oluyor.
  • MSI RX 5500 XT 4 GB.
  • H410M A PRO.
  • i5-10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.
overclock yaptınız mı? @RevDeisDou

bendede oluyor hata. gerçi benim kart RX 570 4GB. Sapphirenin Modelleri fabrikadan fazla OC'Li çıkıyor. yarın 100Mhz düşüreceğim ekran kartından. düzelir dedi çoğu kişi.

İşte bilsem yazmazdım buraya :) ben bilen vardır belki diye konu açtım çünkü kaça ayarlamam gerektiğini bilmiyorum.
Hocam aynı karttan kullanan bir arkadaşımızı etiketledim,eğer görürse size yardımcı olabilir.Aslında bende 2 3 ker e watmann yedim ,overclock ayarları ile uğraşınca çözdüm bende.

Hocam aynı karttan kullanan bir arkadaşımızı etiketledim,eğer görürse size yardımcı olabilir.Aslında bende 2 3 ker e watmann yedim ,overclock ayarları ile uğraşınca çözdüm bende.
Teşekkürler hocam. Umarım yardımcı olur :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede oluyor hata. gerçi benim kart RX 570 4GB. Sapphirenin Modelleri fabrikadan fazla OC'Li çıkıyor. yarın 100Mhz düşüreceğim ekran kartından. düzelir dedi çoğu kişi.
Evet sapphire ve MSİ OC lu olanlarda sıkıntıymış. İşte 100 Mhz düşürün , voltajıda biraz arttırın diyolarda ben hangileri olduğunu anlayamadım.

Teşekkürler hocam. Umarım yardımcı olur :/

Evet sapphire ve MSİ OC lu olanlarda sıkıntıymış. İşte 100 Mhz düşürün , voltajıda biraz arttırın diyolarda ben hangileri olduğunu anlayamadım.
Core Clock 100 düşürülmesi gerekiyor sanırım.

• MSI RX 5500 XT 4 GB.
  • H410M A PRO.
  • i5-10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.
Valla ağa psu de dahil çoğu şey aynı bende de psu den kaynaklı diyorlar değiştirdim çok şükür bi sıkıntı yok

Wattman hatası ile oyun oynamak zararlı mi

Core Clock hangisi oluyor acaba? Resimde belirttiklerim yazıyor hangisini düşüreyim.

Valla ağa psu de dahil çoğu şey aynı bende de psu den kaynaklı diyorlar değiştirdim çok şükür bi sıkıntı yok

Haydaa öyle mi :( Bilemiyorum test yaptım sorun çıkmadı anlayamadım. Benim psu kasayla beraber geldi.

değil. bu sadece AMD Ekran kartlarında yazılımsal bir hata. düzeltmek için bir sürü farklı yolları var. bi ara Sürücüleri güncellemiştim 1-2 ay olmadı. yeni bir oyun indirdikten sonra tekrar olmaya başladı. buda demek oluyorki oyunda bir yazılım var ve wattman geri yükleniyor.

Core Clock hangisi oluyor acaba? Resimde belirttiklerim yazıyor hangisini düşüreyim.

Haydaa öyle mi :( Bilemiyorum test yaptım sorun çıkmadı anlayamadım. Benim psu kasayla beraber geldi.
Bende de öyleydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,530
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri