Konuyla alakasız ama, rica etsem kasanın önden fotoğrafını atabilir misin?
4.6 GHz için 1.4 ü kendim verdim. Sadece test amaçlıydı zaten.1.4 v çok yüksek bir rakam işlemci için anakart otomatik oc çekiyor galiba tavsiyem ısının düşmesini istiyorsanız voltaj düşürmenizi tavsiye ederim
1.4V'da kullanma çipin ömrü azalır. 1.25V için de sıcaklıklar zaten çok iyi.1.1V 4.2 GHz de Cinebench R23 48 derece
1.25V 4.4 GHz Cinebench R23 55 derece
1.4V 4.6 GHz Cinebench R23 80 derece
Beyaz modelinde mesh panel yüzünden fanların renkleri doğru bir şekilde gözüküyor mu onu merak ettiğim için atmanı istemiştim, teşekkür ederim.Mesaj otomatik birleştirildi:
4.6 GHz için 1.4 ü kendim verdim. Sadece test amaçlıydı zaten.
RevDeisDou ile test amaçlı yapmıştık zaten 1.4ü keşke degrade etmese de o voltajda kullanabilsem1.4V'da kullanma çipin ömrü azalır. 1.25V için de sıcaklıklar zaten çok iyi.
Onu video atsam daha iyi anlarsın sankiBeyaz modelinde mesh panel yüzünden fanların renkleri doğru bir şekilde gözüküyor mu onu merak ettiğim için atmanı istemiştim, teşekkür ederim.
Memnun olurum .RevDeisDou ile test amaçlı yapmıştık zaten 1.4ü keşke degrade etmese de o voltajda kullanabilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu video atsam daha iyi anlarsın sanki
Üstte kalsın ben yanda kullanıyorum ama seninki gibi kasalarda üstte daha güzel duruyor.RevDeisDou ile test amaçlı yapmıştık zaten 1.4ü keşke degrade etmese de o voltajda kullanabilsem
Ya aslında öne takmak çok zor olmasa deney amaçlı takarım sonra geri eski haline çeviririm de öne takması da çok zahmetli en az 2 saatimi alır benim çok becerikli olmadığım içinÜstte kalsın ben yanda kullanıyorum ama seninki gibi kasalarda üstte daha güzel duruyor.
Teşekkürler.@Ethem Aslan https://streamable.com/z730jm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya aslında öne takmak çok zor olmasa deney amaçlı takarım sonra geri eski haline çeviririm de öne takması da çok zahmetli en az 2 saatimi alır benim çok becerikli olmadığım için
Bende yana takınca 4 derece fark etti ama benimki 240mm seninki daha fazla fark edebilir.Ya aslında öne takmak çok zor olmasa deney amaçlı takarım sonra geri eski haline çeviririm de öne takması da çok zahmetli en az 2 saatimi alır benim çok becerikli olmadığım için