InsaneJester
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
- Bütçe
- 3000
genellikle oyun ve ders çalışmak için kullanıyorum uzun süre kulağımda kalınca baş ağrıtıyor rahat bir kulaklığa ihtiyacım var.
razer blackshark v2 den rahatmı![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.421,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sorman hata.razer blackshark v2 den rahatmı
o kulaklığı duymuştum ancak baş ağrıttığını söylüyorlardı kablosuz olması benim için pek önemli değil rahat ve kaliteli olsun yeterCorsair Void Elite Premium Kablolu
fps de oynanırmı bu kulaklık ile![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.421,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fps oynanır fakat eq ayarı ve dolby ile.Standart sesini ben yeterli bulmadım.Eq ayarı ve dolby ile gayet güzel oluyoro kulaklığı duymuştum ancak baş ağrıttığını söylüyorlardı kablosuz olması benim için pek önemli değil rahat ve kaliteli olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fps de oynanırmı bu kulaklık ile
Kendim kullanıyorum öyle bir şey olsa söylerdimCorsairin malzeme kalitesi kötü diyorlar doğrumudur.