ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,600
bunun yerine enermax daha mantıklı değilmi cashback ile daha ucuza geliyor hemde
EnermaxHocam psu arıyorum f/p 5080 ve ötesini neredeyse kaldıracak güçte elbette 5080 ve 5090 sisteme sahip değilim ama ne olur ne olmaz diye fazla watt göz çıkarmaz niyetine sizce hangisi alınmalı? CratoS mu enermax mı hangisi iç yapısı kaliteli güvenli korumalı ve yüksek performanslı? Hangisi tercih edilmeli? Birde listede hangi tier bu ürünler?
Tier listte ne durumdalar hocam cratos ve enermax?Enermax
Enermax ı Sanr üretiyor çinli bir firma sektörde yeni ama bir sürü psu üreticisi şirkete kafa tutabilecek seviyede ürünler üretiyorlar ayrıca Enermax psunun iç yapısı vs her şey belli kapasitör türü kapasitesi zaten belli standartlara uygun üretildikleri için vs işinize en iyi yaracak psu Enermax olurHocam psu arıyorum f/p 5080 ve ötesini neredeyse kaldıracak güçte elbette 5080 ve 5090 sisteme sahip değilim ama ne olur ne olmaz diye fazla watt göz çıkarmaz niyetine sizce hangisi alınmalı? CratoS mu enermax mı hangisi iç yapısı kaliteli güvenli korumalı ve yüksek performanslı? Hangisi tercih edilmeli? Birde listede hangi tier bu ürünler?
Cratosun listede yeri var mu önce onu mu sorsanız hocamTier listte ne durumdalar hocam cratos ve enermax?
2 markada yabancı olduğum markalar normalde bilindik markaları tercih ederim fakat onların fiyatları malum marstan köprü alınır o paralara(!)Enermax ı Sanr üretiyor çinli bir firma sektörde yeni ama bir sürü psu üreticisi şirkete kafa tutabilecek seviyede ürünler üretiyorlar ayrıca Enermax psunun iç yapısı vs her şey belli kapasitör türü kapasitesi zaten belli standartlara uygun üretildikleri için vs işinize en iyi yaracak psu Enermax olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cratosun listede yeri var mu önce onu mu sorsanız hocam![]()
Enermax alın geçin hocam enermax benim psu tablomda iyi bir psu olarak geçiyor dfx serisi gayet kaliteli alınabilir yani a Plus psu istiyorsanız çok yüksek bütçelere çıkmanız gerekiyor maalesef bu psu işinizi hayli hayli görecektir2 markada yabancı olduğum markalar normalde bilindik markaları tercih ederim fakat onların fiyatları malum marstan köprü alınır o paralara(!)enermax psu ve kasa kullanıyorum psu 600 650 w sertifikasız bronz falan değil elektrik kesintisi fişten çekme falan 3 4 aydır cortlamadı güven veriyor açıkçası
![]()
Tier listte tieri nedir peki hocam 1350 w olanı da cezbedici fiyat farkı az arasında 300 400 falan oynuyor?Enermax alın geçin hocam enermax benim psu tablomda iyi bir psu olarak geçiyor dfx serisi gayet kaliteli alınabilir yani a Plus psu istiyorsanız çok yüksek bütçelere çıkmanız gerekiyor maalesef bu psu işinizi hayli hayli görecektir