Neler Yeni

Raijintek PONOS Ultra MS4 VS Corsair 3000D

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Semih Soydaş
Bütçe
3000
Bu iki kasadan birini almayı düşünüyorum. Raijintek PONOS Ultra MS4 kasasından memnun olanları gördüm. Ama sonradan sorun yaşar mıyım bilemiyorum. Bir de Corsair 3000D var aklımda. Sizce hangisini almalıyım? Önerilere açığım. Bütçem 2500-3000 arası.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Alican ekinci
ponos sahibiyim. yaklaşık 4-5 ay oldu memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

corsairin 280mm üst sıvı soğutma desteği var ponosta 360m bilginiz olsun.

corsairin 280mm üst sıvı soğutma desteği var ponosta 360m bilginiz olsun.
ponos alıcaksanızda rgb control hub almanızda fayda var bence.armory crate den fanları kontrol etmeyi düşünüyorsanız.armory crate düzgün çalışan bir program değil.5-10 dk da bir ledler kırmızıya dönüyor durduk yere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
hocam sağ ve soldan geniş olmasını umursamıyosan corsair almak daha güzel olur ama ilk söylediğin kasa estetik açıdan güzel duruyo mid tower kasalar gibi fit ama yüksek hayli hayli güzel ikiside hangisi senin hoşuna gidiyosa onu al ama bana sorucaksan ponos ultra MS4 al derim en azından hava açısından en iyi olanı o gibi duruyo

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Alican ekinci
hocam sağ ve soldan geniş olmasını umursamıyosan corsair almak daha güzel olur ama ilk söylediğin kasa estetik açıdan güzel duruyo mid tower kasalar gibi fit ama yüksek hayli hayli güzel ikiside hangisi senin hoşuna gidiyosa onu al ama bana sorucaksan ponos ultra MS4 al derim en azından hava açısından en iyi olanı o gibi duruyo
hava sirkülasyonu açısından beklediğimden daha iyi çıktı. bu nedenle ön taraftaki mesh ızgara çabuk toz topluyor.haftada 1 yıkıyıp kullanmaya devam ediyorum.

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Semih Soydaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ponos alıcaksanızda rgb control hub almanızda fayda var bence.armory crate den fanları kontrol etmeyi düşünüyorsanız.armory crate düzgün çalışan bir program değil.5-10 dk da bir ledler kırmızıya dönüyor durduk yere.
Anakartdaki RGB kullanılabiliyor mu peki? Kasalar hakkında pek bilgim olmadığı için bilmiyorum. Almayı düşündüğüm anakart Asus Prime B650M-R.

Valla ikisi de güzel duruyor. Evet PONOS Ultra MS4 daha güzel duruyor ama hangisi daha iyiyse onu almayı düşünüyorum.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Alican ekinci
Anakartdaki RGB kullanılabiliyor mu peki? Kasalar hakkında pek bilgim olmadığı için bilmiyorum. Almayı düşündüğüm anakart Asus Prime B650M-R.
kullanılıyor hocam.bende anakarttan kontrol ediyorum armory crate ile birlikte.sende armory crate ile kontrol ediceksin asus olduğu için.o yüzden dedim.armory crate düzgün çalışmıyor. 400 liraya falan rgb hub bulursan onla birlikte kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom