Neler Yeni

Rainbow 6 de montagne mi açmalıyım blitz mi

hasan1143

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hasan
başlıkta da dediğim gibi montagne ve blitz arasında kaldım. oyunu aşağı yukarı 2-3 haftadır oynuyorum yani çok iyi değilim bu yüzden agresif oynamıyorum. sizce önce hangisini açmalıyım?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Blitz aç bence.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
blitz aç. ben de yeniyim 2 3 haftadır oynuyorum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk montagne zor beee blitz aç derim

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
başlıkta da dediğim gibi montagne ve blitz arasında kaldım. oyunu aşağı yukarı 2-3 haftadır oynuyorum yani çok iyi değilim bu yüzden agresif oynamıyorum. sizce önce hangisini açmalıyım?
Kesinlikle montage al. Niye dersen? 2300 saatim var. 5 sezondur oynuyorum bu oyunu. Blitize büyük nerf geldi. Flaşı eskisi gibi patlatmıyor üstten kafanı az eğiyor görünüyor falan. Montagne alırsan hem bomba kurunca arkanı duvara verirsin hem kalkanı açıp oturunca blitz gibi olursun hem adam sana gelirken kalkanı açar vurursun. Çok teknik çok amaçlı bir operatördür

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Zaten 3 maçta parası çıkıyor op ların.rastgele al. Ama ben ikisininde oynayamıyorum

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Kalkanlılara nerf gelecek tachanka reworkünde hiç buşalma ikisinede bence.Montagne ye bıç attığınızda clash gibi kalkanı açılacakmış.Ama açıcaksanız montagne daha yararlı.

gxx#

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Giray Yaşar
Yeni başladıysan zaten iki maçta operatör parası çıkıyor arkadaşın dediği gibi. Ama şöyle söyleyeyim sana. Tachanka adlı karaktere Rework gelecek. Aynı güncellemeyle Montagne'e çok büyük bir nerf gelecek. O yüzden hiç paranı harcamanı tavsiye etmem. Ama Blitz de nerflenmiş bir karakter. Kullanması gerçekten zor bir hal aldı. Rainbow Six yetkilileri nedense sürekli kalkanlı operatörlere nerf getirmekte. Ama sana kalmış. Son olarak Blitz almanı öneririm. İyi Günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom