Neler Yeni

Rainbow Six oynayan var mı , verilen paraya değer mi

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yaklaşık 500 saatlik deneyimim var. İlk girdiğinde (tek başına arkadaşlar olmadan girersen) ilk 5,6 oyun bir şey beceremiyorum diye düşüneceksin. Sonra oynadıkça taktikleri anlıyacaksın. Her operatör için farklı oynanış şekillerini kavrıyacaksın. İlk başta becermiyorum diye sevmeyebilirsin ama oyun ilerledikçe sende aşırı seveceksin. Bu arada şansın varsa deluxe, gold paketlerden biriyle al. Yoksa pathfinder harici operatörleri açman baya sıkıntı olur. Ama eğer daha az para veriyim daha çok oynayıp açarım dersen direk normal alabilirsin. Bu arada oynayan arkadaşın varsa ve birlikte oynıycaksanız direk al. İlk başladığımda oynayan 3 arkadaşım vardı. Birlikte aşırı sarıyor.
Ve de çok operatör var anlayamam diye düşünme 30-50(max) sv'ye kadar bütün operatörleri ve özelliklerini kendiliğinden ezberliyorsun.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Yaklaşık 500 saatlik deneyimim var. İlk girdiğinde (tek başına arkadaşlar olmadan girersen) ilk 5,6 oyun bir şey beceremiyorum diye düşüneceksin. Sonra oynadıkça taktikleri anlıyacaksın. Her operatör için farklı oynanış şekillerini kavrıyacaksın. İlk başta becermiyorum diye sevmeyebilirsin ama oyun ilerledikçe sende aşırı seveceksin. Bu arada şansın varsa deluxe, gold paketlerden biriyle al. Yoksa pathfinder harici operatörleri açman baya sıkıntı olur. Ama eğer daha az para veriyim daha çok oynayıp açarım dersen direk normal alabilirsin. Bu arada oynayan arkadaşın varsa ve birlikte oynıycaksanız direk al. İlk başladığımda oynayan 3 arkadaşım vardı. Birlikte aşırı sarıyor.
bunu okuyunca ben şahsen alasım geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve de çok operatör var anlayamam diye düşünme 30-50(max) sv'ye kadar bütün operatörleri ve özelliklerini kendiliğinden ezberliyorsun.
solo da sarıyor mu

Bence bu fiyattayken kaçirma derim epicde daha ucuza geliyor parasina değer ama
steamda 18 tlm var zaten 20 ekleme yapacağım steamdan alsam daha iyi değil mi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
oyun eğlenceli mi yani solo da oynanılabilir mi (fiyatına değer mi )
Epic Gameste 23 lira alınır oyun mis gibi. İlk başta acayip şekillerde öleceksin kanser olacaksın ilerleyince acayip zevk veriyor kanka yanı ilk oynayıp tilt olup salma oyunu

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Bence steame fazla para verceğine epicten gold al

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Kesinlikle değer çok iyi oyun biraz zor gelebilir fps oyunlarına alışık değilseniz çevik oynamanız lazım
bazıları 3,000 saat fln oynamış dedim noli

Epic Gameste 23 lira alınır oyun mis gibi. İlk başta acayip şekillerde öleceksin kanser olacaksın ilerleyince acayip zevk veriyor kanka yanı ilk oynayıp tilt olup salma oyunu
yorumların geneli de bu şekil zaten

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bunu okuyunca ben şahsen alasım geldi

solo da sarıyor mu

steamda 18 tlm var zaten 20 ekleme yapacağım steamdan alsam daha iyi değil mi
Bence steamden al epic e ekstradan para vereceksin

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
solo da sarıyor mu
Sarıyor sarmasına ama bazen toxic ve beyinsiz takım arkadaşları gelebiliyor. Adam castle alıyor anlamsız anlamsız yerlere castle barikatı atıyor. Gidiyor side arası rainforce atıyor. (Kısaca yapmaması ve yapılmasında oyunun kaybına yol açacak şeyler yapıyor.) Sende sinirlenebiliyorsun böyle bir durumda. Ama böyle kişiler gelmezse baya güzel oyun.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Sarıyor sarmasına ama bazen toxic ve beyinsiz takım arkadaşları gelebiliyor. Adam castle alıyor anlamsız anlamsız yerlere castle barikatı atıyor. Gidiyor side arası rainforce atıyor. (Kısaca yapmaması ve yapılmasında oyunun kaybına yol açacak şeyler yapıyor.) Sende sinirlenebiliyorsun böyle bir durumda. Ama böyle kişiler gelmezse baya güzel oyun.
anladım saol yorumların için

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Değer bence csgo hilelerle oynamak istemiyorsan bu daha iyi hem yapabileceğin bir sürü şey var çok eğlenceli ve daha çok kol ve sivri zekalık gerektiriyor ben zeki olduğum için yeni pc yi alınca oynayacağım:cool::cool:🤪

Em1rh4an

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emirhan Orhan
ben ilk aldığımda takımıma toxic oyuncular gelmişti biraz onurum kırılmıştı ama oynadıkça sarıyor kesinlikle değer

Top Bottom