White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Oyunun oynanış videolarını izliyorum ama bir de oynayanalardan dinlemek istedim. Nasıl bir oyun? Alınır mı?
Bence efsaneOyunun oynanış videolarını izliyorum ama bir de oynayanalardan dinlemek istedim. Nasıl bir oyun? Alınır mı?
Epic games storeda indirim var alabilrisin. Ha dersenki ben oyuna tam girmek istiyorum o zaman epic games'in 80tl kodunu kullanıp gold paket alıcaksın. 70tl ye geliyor.Oyunun oynanış videolarını izliyorum ama bir de oynayanalardan dinlemek istedim. Nasıl bir oyun? Alınır mı?
Ya o kadar da değil ama güzel oyun.Kesinlikle alınır cs go falan 2ye katlar
GTA 5 ile verilen 60 TL'lik indirim kuponu hala geçerli mi?Epic games storeda indirim var alabilrisin. Ha dersenki ben oyuna tam girmek istiyorum o zaman epic games'in 80tl kodunu kullanıp gold paket alıcaksın. 50tl ye geliyor.
evet hayla geçerliGTA 5 ile verilen 60 TL'lik indirim kuponu hala geçerli mi?
O kadar bu arada rainbow six siege grafik çeşitlilik güncellemeler olarak çok daha iyi silah skini ve kasa gelmiyor sadeceoyun tamamen strateji oyunu. Biraz aimin biraz da stratejik zekan varsa mükemmel bir oyun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya o kadar da değil ama güzel oyun.
Yok iyi bir oyun ona şüphe yok ama digerlerini gömecek kadar değil yaniO kadar bu arada rainbow six siege grafik çeşitlilik güncellemeler olarak çok daha iyi silah skini ve kasa gelmiyor sadece
Fsp oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemenizi öneririm
buda fsp tarzı güzel bir PSUFSP 600-60ahbc 600w 80+ Aktif Pfc Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP 600-60ahbc 600w 80+ Aktif Pfc Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()