Neler Yeni

rainbow six siege çöküyor

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
grafikleri düşürmeme ve dosyaları doğrulamama rağmen oyun çökmeye devam ediyor 44 tl verdim boşa gitti yardım edin pls
sistem:
1650super
r5 2600
8 gb 3000 mhz ram
ultra da kaldırması lazım olduğu halde yükseğe aldım yine çöküyor oyun.eğitim yerine giriyorum oyunu öğrenmek için ekran donuyor arkada oyun sesleri hala gelmeye devame diyor 10 15 saniye sonra çökme raporu geliyor ubisoft un rapor gönderip birdaha deniyorum yine çöküyor kafayı yicem yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
grafikleri düşürmeme ve dosyaları doğrulamama rağmen oyun çökmeye devam ediyor 44 TL verdim boşa gitti yardım edin pls
sistem:
1650super
r5 2600
8 gb 3000 mhz ram
ultra da kaldırması lazım olduğu halde yükseğe aldım yine çöküyor oyun.eğitim yerine giriyorum oyunu öğrenmek için ekran donuyor arkada oyun sesleri hala gelmeye devame diyor 10 15 saniye sonra çökme raporu geliyor ubisoft un rapor gönderip birdaha deniyorum yine çöküyor kafayı yicem yardım edin
Daha fazla bilgi verme şansın var mı?

şahin doğan

80+ Platinum
grafikleri düşürmeme ve dosyaları doğrulamama rağmen oyun çökmeye devam ediyor 44 TL verdim boşa gitti yardım edin pls
sistem:
1650super
r5 2600
8 gb 3000 mhz ram
bu aralar rainbow da sorun var gibi bende benchmark yapıyorum benchmark sonunda hata kodu veriyor

FreakyXd

80+ Silver
rainbow da sorun var düzeltirler. bende yaşıyorum sorun.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha fazla bilgi verme şansın var mı?
r6 yı indirdim epic ten ubisoft tan girmeye çalıştım bi 10 gb daha yükledi sonra girdim oyuna grafikler ultradaydı kendiliğinden.eğitim kısmına girdim oyunu öğreneyim diye ekran dondu ama oyuns esleri gelmeye devam etti arkada 10 saniye falan sürdü sonra çıktım bikaç defa daha aynı şey oldu dosyaları doğruladım sonra ayarları yükseğe aldım(4 gb ekran kartı var 2.3 gb kullanıyor yani kaldırmama imkanı yok 8 gb de ram var)sonra eğitime girdim yine erkan dondu daha hareket bile edemeden 15 sn falan sürdü sorna ççktü işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rainbow da sorun var düzeltirler. bende yaşıyorum sorun.
sorun bende değil yani değil mi?o kadar para verdim düzelir inş çabuk hemen oynamak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
r6 yı indirdim epic ten ubisoft tan girmeye çalıştım bi 10 gb daha yükledi sonra girdim oyuna grafikler ultradaydı kendiliğinden.eğitim kısmına girdim oyunu öğreneyim diye ekran dondu ama oyuns esleri gelmeye devam etti arkada 10 saniye falan sürdü sonra çıktım bikaç defa daha aynı şey oldu dosyaları doğruladım sonra ayarları yükseğe aldım(4 gb ekran kartı var 2.3 gb kullanıyor yani kaldırmama imkanı yok 8 gb de ram var)sonra eğitime girdim yine erkan dondu daha hareket bile edemeden 15 sn falan sürdü sorna ççktü işte.

sorun bende değil yani değil mi?o kadar para verdim düzelir inş çabuk hemen oynamak istiyorum
Silip en baştan yüklemeyi dene bari. Oda olmazsa çözmeye çalışırken Ubisoft Support'a mesaj at. Sonra bakarız.

FreakyXd

80+ Silver

sorun sende değil direk bende oyundan atıyor çöküyor merak etme güncellemelerle düzeltilir umarım.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silip en baştan yüklemeyi dene bari. Oda olmazsa çözmeye çalışırken Ubisoft Support'a mesaj at. Sonra bakarız.
valla 2 günde falan indi o mümkün değil maalesef ne oyun girebildim ne dizi izleyebildim indirme yüzünden.

sorun sende değil direk bende oyundan atıyor çöküyor merak etme güncellemelerle düzeltilir umarım.
şansa bak r6 da hiç problem yokken ben indirince oyun gg oluyor pü ben böyle şansın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,130
Üyeler
167,065
Son üye
muratakin16
Top Bottom