Neler Yeni

Rainbow six siege geri atma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ismail özdemir
Başlıkta belirtiğim gibi r6 oynarken bazen oyunlarda beni sürekli geri atıyor bir çok şey denedim ama bi türlü yapamadım.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Geri atıyor derken biraz daha açıklayabilir misiniz?

ib8ot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sahin sezer
server yüzüden yaa internetin yüzünden lag oluyodur

ReemBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Bekmezci
Merhaba bu sorun ile ilgili neredeyse her zaman karşılaşıyoruz, öncelikle şunları belirtmem gerekiyor ki bir çözüm yolu var bazı kişilerde işe yarasa da bazı kişilerde hiç işe yaramıyor bende 1 hafta boyunca sıkıntı çıkmaz iken bir anda tekrar geriye atma sorunu geldi ama denemen de fayda var bunun ile ilgili bir video çekip hazırladım incelersen orada da ayrıntılı olarak anlatıyorum umarım işine yarayabilir bu arada gariptir ki bu sorunu yaşayan insanlar genelde superonline kullanıcısı oluyor... link'i bırakıyorum herhangi bir sorunun olursa yine ayrıntılı olarak yazabilirsin. İyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ismail özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bu sorun ile ilgili neredeyse her zaman karşılaşıyoruz, öncelikle şunları belirtmem gerekiyor ki bir çözüm yolu var bazı kişilerde işe yarasa da bazı kişilerde hiç işe yaramıyor bende 1 hafta boyunca sıkıntı çıkmaz iken bir anda tekrar geriye atma sorunu geldi ama denemen de fayda var bunun ile ilgili bir video çekip hazırladım incelersen orada da ayrıntılı olarak anlatıyorum umarım işine yarayabilir bu arada gariptir ki bu sorunu yaşayan insanlar genelde superonline kullanıcısı oluyor... link'i bırakıyorum herhangi bir sorunun olursa yine ayrıntılı olarak yazabilirsin. İyi forumlar
dostum seni sıkı bir şekilde takip ediyorum yayınlarını izliyorum ve bunu denedim hatta ben üstüne bir kaç bir şey daha ekleyip tekrar denedim ama olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,543
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom