ben alırken operatör al dediler ama bilemiyorum arada fiyat farkı çokoperatörmü alalım delüxe mi oynayan arkadaşlar ne düşünüyor bu konu hakkında 1. 2. yılların operatörleri yeterlimi yoksa revaşta olanlar diğerlerimi
Operator edition alırsan 5 yıla kadarki tüm operatorleri vericek fakat steamde satışta olan versiyonben alırken operatör al dediler ama bilemiyorum arada fiyat farkı çok
Ben zamanında ilk normal versiyonunu almıştım. Ubisoft Uplay'den operatörler diye bir görev var onu yaparsan bazı operatörler açılabiliyor ama yapmam diyorsan deluxe edition öneririm. (Bu görevi yapabilmek için 60gb'lık bir oyun indirip oynaman gerekiyor oyunun ismi görevde yazıyordu.)Rainbow Six Siege indirimde almayı düşünüyorum hangisini almalıyım deluxe yada operatör almama değer mi?
uğraşamam operatör alır geçerimBen zamanında ilk normal versiyonunu almıştım. Ubisoft Uplay'den operatörler diye bir görev var onu yaparsan bazı operatörler açılabiliyor ama yapmam diyorsan deluxe edition öneririm. (Bu görevi yapabilmek için 60gb'lık bir oyun indirip oynaman gerekiyor oyunun ismi görevde yazıyordu.)