God of MasterYi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 137
- İsim
- Master yi
Ha pardon işlemci aldığını görmemiştim boşa masrafa girmeye gerek yok ozmn oda iş görür i3 den her türlü daha iyidiranakartim esonic h61 ddr3 dedigim gibi idareten i3 3220 yerine i5 3470 aldim ama daha kullanamadim aralarinda oyle daglar kadar fark olmadigini biliyorum ama peformans olarak bi artis yasar miyim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nurdan farklarına bakabilirsin i7 3770 içlerinden en iyileri ama bios güncellemesi isteyebilirHa pardon işlemci aldığını görmemiştim boşa masrafa girmeye gerek yok ozmn oda iş görür i3 den her türlü daha iyidir
İnternetten baktım da anakrt çöp bunarada ciddiyim daha fazla masraf etme o sisteme i5 3470 daha iyi idare eder seni bence para biriktirip güzel bir sistem al para harcamaya değecek bir şey değil onlar ram almana da gerek yok yeni işlemci ile bir dene gene sıkıntı yasarsan alırsınHa pardon işlemci aldığını görmemiştim boşa masrafa girmeye gerek yok ozmn oda iş görür i3 den her türlü daha iyidir
Nurdan farklarına bakabilirsin i7 3770 içlerinden en iyileri ama bios güncellemesi isteyebilir
Son düzenleme: