Naptın kral RAM in şaftı kaydı deseneKasaya ekran kartı ve güç kaynağı hariç herşeyi montajladım onlar daha yok Rami takamamışım power kablosunu takarken düştü ikiside birde anakarta yanlamasına tornavida düştü bakalim sikinti çikar mi
Yan düştü allahtan (herhalde)Naptın kral RAM in şaftı kaydı desene![]()
Gücü daha vermemişsin, çizik fln hariç bir şey olmaz.
Daha güç kaynağı ve ekran kartı yok termal macun da yok soğutucuyu takmadım acemiliğe geldi maalesefValla bir ekran kartı ve cpuyu düşürmemişin başka bir şey kalmamış, soğutucuyu da takarken illa bir kaç kere vurduğunu düşürdüğünü de düşünerekten evet hayırlı olsun![]()
Metal çubuğu indirince kapağı atması lazımdıOnu %100 başarıyla takmayı becerdim ama taktıktan sonra üstündeki siyah kapakla 5 dakika cebelleştim çıkmadı bir![]()
Anakart pinler mi yamuldu?İşlemciyi işlemci yuvasına kilidi açıkken benim gibi dusurmediysen üzülme bence
reis rami iple mi bağlamıştın nasıl düştü awKasaya ekran kartı ve güç kaynağı hariç herşeyi montajladım onlar daha yok Rami takamamışım power kablosunu takarken düştü ikiside birde anakarta yanlamasına tornavida düştü bakalim sikinti çikar mi
Oturmamis tamram taktiktan sonra nasil dusebiliyor hocam duzgun taktiginiza emin misiniz
Yok atmadı işteMetal çubuğu indirince kapağı atması lazımdıolmadı direk çıkartaydın iki tane üsten tutturulmuş bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart pinler mi yamuldu?
evet ggMetal çubuğu indirince kapağı atması lazımdıolmadı direk çıkartaydın iki tane üsten tutturulmuş bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart pinler mi yamuldu?