Ram anakarttan düştü

Reveng

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Kasaya ekran kartı ve güç kaynağı hariç herşeyi montajladım onlar daha yok Rami takamamışım power kablosunu takarken düştü ikiside birde anakarta yanlamasına tornavida düştü bakalim sikinti çikar mi

Gücü daha vermemişsin, çizik fln hariç bir şey olmaz.

Valla bir ekran kartı ve cpuyu düşürmemişin başka bir şey kalmamış, soğutucuyu da takarken illa bir kaç kere vurduğunu düşürdüğünü de düşünerekten evet hayırlı olsun :ROFLMAO:

Valla bir ekran kartı ve cpuyu düşürmemişin başka bir şey kalmamış, soğutucuyu da takarken illa bir kaç kere vurduğunu düşürdüğünü de düşünerekten evet hayırlı olsun :ROFLMAO:
Daha güç kaynağı ve ekran kartı yok termal macun da yok soğutucuyu takmadım acemiliğe geldi maalesef 😆

İşlemciyi işlemci yuvasına kilidi açıkken benim gibi dusurmediysen üzülme bence

Onu %100 başarıyla takmayı becerdim ama taktıktan sonra üstündeki siyah kapakla 5 dakika cebelleştim çıkmadı bir 😄

Onu %100 başarıyla takmayı becerdim ama taktıktan sonra üstündeki siyah kapakla 5 dakika cebelleştim çıkmadı bir 😄
Metal çubuğu indirince kapağı atması lazımdı 🤣 olmadı direk çıkartaydın iki tane üsten tutturulmuş bir şey🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart pinler mi yamuldu?

ram taktiktan sonra nasil dusebiliyor hocam duzgun taktiginiza emin misiniz

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kasaya ekran kartı ve güç kaynağı hariç herşeyi montajladım onlar daha yok Rami takamamışım power kablosunu takarken düştü ikiside birde anakarta yanlamasına tornavida düştü bakalim sikinti çikar mi
reis rami iple mi bağlamıştın nasıl düştü aw

Metal çubuğu indirince kapağı atması lazımdı 🤣 olmadı direk çıkartaydın iki tane üsten tutturulmuş bir şey🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart pinler mi yamuldu?
evet gg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,201
Üyeler
190,169
Son üye
Bilgisayar delisi1