A AiMVP 80+ Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ege 13 Temmuz 2024 #1 Çoklu Konu, Spam Bios menüsünden ramlerimin MHz sini ayarlarken farketmeden desteklediginden fazla yapmisim ayarlarıda kaydet yapmistim ondan sonra monitöre ekran gelmedi ne yapmam lazım.
Bios menüsünden ramlerimin MHz sini ayarlarken farketmeden desteklediginden fazla yapmisim ayarlarıda kaydet yapmistim ondan sonra monitöre ekran gelmedi ne yapmam lazım.
Hakan06 80+ Bronze Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1,045 Dahası Reaksiyon skoru 477 İsim Hakan Keser 13 Temmuz 2024 #2 AiMVP yazmış: Bios menüsünden ramlerimin MHz sini ayarlarken farketmeden desteklediginden fazla yapmisim ayarlarıda kaydet yapmistim ondan sonra monitöre ekran gelmedi ne yapmam lazım. Devamı için tıklayın... Ramleri çık tekrar tak.
AiMVP yazmış: Bios menüsünden ramlerimin MHz sini ayarlarken farketmeden desteklediginden fazla yapmisim ayarlarıda kaydet yapmistim ondan sonra monitöre ekran gelmedi ne yapmam lazım. Devamı için tıklayın... Ramleri çık tekrar tak.