lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,860
nasıl yok dalgami geçiyorsun canimO kadarcık CL farkını hissedemezsin, hiçbir anlamı yok nerden geldi böyle bir şey aklına bilmiyorumDüşürme diye de bir şey yok
donanımsal degısıklıge gıtmen lazım dusuremezsınnasıl yok dalgami geçiyorsun canim
Dalga falan geçmiyorum.nasıl yok dalgami geçiyorsun canim
dostum technopatta falan yardımcı oluyorlardı gayette 3200 mhz belleklerime oc ile 3600 çıkartıp cl 16 da kullanabiliyordum bir sürü ayarı var fakat ben bilmiyorum birileri şunu yap diyordu yapıyordum ve sorunsuz çalışıyordu sistemDalga falan geçmiyorum.
ciddi soruyorum nereden çıktı bu fikir
kankam hissetmeyeceksin zaten ve fps artışı falanda olmaycakdostum technopatta falan yardımcı oluyorlardı gayette 3200 mhz belleklerime oc ile 3600 çıkartıp cl 16 da kullanabiliyordum bir sürü ayarı var fakat ben bilmiyorum birileri şunu yap diyordu yapıyordum ve sorunsuz çalışıyordu sistem
Satılık köprüm var alırmısın?dostum technopatta falan yardımcı oluyorlardı gayette 3200 mhz belleklerime oc ile 3600 çıkartıp cl 16 da kullanabiliyordum bir sürü ayarı var fakat ben bilmiyorum birileri şunu yap diyordu yapıyordum ve sorunsuz çalışıyordu sistem
fps oyunlarında gayette hissediliyor hocam daha önce denemeyip boş konuştuğunuz çok belli oluyor fps artmasa da gecikme düşük olduğunda daha hızlı movement yapabiliyorumkankam hissetmeyeceksin zaten ve fps artışı falanda olmaycak
O zaman ddr5 ram almayın onlar 30-35cl ddr4 devamfps oyunlarında gayette hissediliyor hocam daha önce denemeyip boş konuştuğunuz çok belli oluyor fps artmasa da gecikme düşük olduğunda daha hızlı movement yapabiliyorum
ne alaka devasa bir fark olmayacağını bende biliyorum fakat gerçekten gecikme düşüyor yoksa neden isteyeyim böyle bir şeyO zaman ddr5 ram almayın onlar 30-35cl ddr4 devam![]()
tamma kanka 18cl den 17 ye düşürünce en az 0.5ms fark edicekfps oyunlarında gayette hissediliyor hocam daha önce denemeyip boş konuştuğunuz çok belli oluyor fps artmasa da gecikme düşük olduğunda daha hızlı movement yapabiliyorum
cl20 fark çok değilse cl2 nasıl movement etkileyebilir?ne alaka devasa bir fark olmayacağını bende biliyorum fakat gerçekten gecikme düşüyor yoksa neden isteyeyim böyle bir şey