kyagizzz
80+ Bronze
Pardon hocam seni diğerine forumdaki arkadaşla karıştırmış im batarya dışındaki diğer ayarlar senin içinde geçerli amaben labtop kullanmıyorum ki
Pardon hocam seni diğerine forumdaki arkadaşla karıştırmış im batarya dışındaki diğer ayarlar senin içinde geçerli amaben labtop kullanmıyorum ki
ha tamamPardon hocam seni diğerine forumdaki arkadaşla karıştırmış im batarya dışındaki diğer ayarlar senin içinde geçerli ama
Eğer dediğim ayarları yaparsan elbet bir fark olucaktirha tamam
onları yaptım diye biliyorumEğer dediğim ayarları yaparsan elbet bir fark olucaktir
1-) Bilgisayarı yuksek performansa alip işlemci kullanımı belirlemeonları yaptım diye biliyorum
nvdia değil benimki amd1-) Bilgisayarı yuksek performansa alip işlemci kullanımı belirleme
2-)Nvdia dan ayarlarda ki çubuğu performansa çekip güç yönetimini maksimum oerformansi tercih et yapmak.
3-)Windows oyun modunu açık arkadan kayıt almayı kapatmak.
4-),experience ve support asistant driver kontrolü(yapmışsın dir ama unutmuş olabilirsin)
5-)Experience arkadan kayıt almayı kapatmak ve whipster mode mu ne var onu kapatmak
-Alo amd mi ben sizin sitenizde driverleri bulamıyorum.1-) Bilgisayarı yuksek performansa alip işlemci kullanımı belirleme
2-)Nvdia dan ayarlarda ki çubuğu performansa çekip güç yönetimini maksimum oerformansi tercih et yapmak.
3-)Windows oyun modunu açık arkadan kayıt almayı kapatmak.
4-),experience ve support asistant driver kontrolü(yapmışsın dir ama unutmuş olabilirsin)
5-)Experience arkadan kayıt almayı kapatmak ve whipster mode mu ne var onu kapatmak
Valla hocam kb iki gündür uykusuzum bunu yazdıktan sonra bayılmışım yeni kalktım ve ben harbiden ne yazmışım ya. Kafam fazla doluydu kb.nvdia değil benimki amd
Dalginliğima gelmiş kbnvdia değil benimki amd
Hiç sıkıntı değil ustaValla hocam kb iki gündür uykusuzum bunu yazdıktan sonra bayılmışım yeni kalktım ve ben harbiden ne yazmışım ya. Kafam fazla doluydu kb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dalginliğima gelmiş kb