biostan yapılıyorAnakartım h510m pro-e 3200mhz ama 2666 de ram frekansı ve artıramıyorum dram frequency den baktım onda en fazla 2666 ne yapıcam
İ3 10100f zaten maximum 2666MHZ destekliyorİ3 10100f
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya zekisin benim aklıma neden gelmedi acaba
He sağolİşlemcinin Max desteği 2666MHz
Intel® Core™ i3-10100F Processor (6M Cache, up to 4.30 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ i3-10100F Processor (6M Cache, up to 4.30 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com.tr
Yaptığın atar değil boş laf yapıyor youtubeden baktım adam anakartınız destekliyorsa diyor bende buraya sormaya geldim adam bana biostan bak diyor bende çok yardımcı oldu ama biostan bakıyorum dedim youtube gir diyor ben girmeden buraya neden yazayımİ3 10100f zaten maximum 2666MHZ destekliyor
araştırmak yerine neden insanlara atar yapıyorsunuz?
Ve araştırmak yerine buraya gelmek daha mantıklı çünkü internette bulamadım burası sormak için yokmu zaten ben burada hızlı bilgi alıp uyguluyorumİ3 10100f zaten maximum 2666MHZ destekliyor
araştırmak yerine neden insanlara atar yapıyorsunuz?
Araştırmak dediğim şey İnternete i3 10100f yazıp özelliklerine bakmakHe sağol
Yaptığın atar değil boş laf yapıyor youtubeden baktım adam anakartınız destekliyorsa diyor bende buraya sormaya geldim adam bana biostan bak diyor bende çok yardımcı oldu ama biostan bakıyorum dedim youtube gir diyor ben girmeden buraya neden yazayım
Ve araştırmak yerine buraya gelmek daha mantıklı çünkü internette bulamadım burası sormak için yokmu zaten ben burada hızlı bilgi alıp uyguluyorum
Knk işlemciyle alakalı olduğunu bilmiyorum direkt ben anakartla alakalı diye sanıyordum bak buraya yazdım öğrendimAraştırmak dediğim şey İnternete i3 10100f yazıp özelliklerine bakmak Alıntıyı görüntüle