Arkadaşlar iyi sosyaller. Dün ilana ekran kartımı satmak için koydum. (RX570) Alıcı yanında RAM vereceğini söyledi ve fiyattan düştük. RAM ile birlikte fotoğraf attı bana gözüme bir şey çarptı. RAM hata ışığı yanıyordu. Ekte; yardımcı olur musunuz?
Ram bozuk olabilir, birinci slotta olduğu için öyle bir şey yapmış olabilir tam oturmamış olabilir.Arkadaşlar iyi sosyaller. Dün ilana ekran kartımı satmak için koydum. (RX570) Alıcı yanında RAM vereceğini söyledi ve fiyattan düştük. RAM ile birlikte fotoğraf attı bana gözüme bir şey çarptı. RAM hata ışığı yanıyordu. Ekte; yardımcı olur musunuz?
Riskli alışveriş, bence çalışan bir sistemde test edebileceğiniz şekilde alın, yani almadan önce deneyin.RAM'İ test etme şansım yok çünkü ddr4 sistemim yok. Tekrar kontrol edeceğini söyledi
videolu bir şekilde attı ve sorun görünmüyorduRiskli alışveriş, bence çalışan bir sistemde test edebileceğiniz şekilde alın, yani almadan önce deneyin.
Deneyemiyorsanız bence vazgeçin.
Siz bilirsiniz yine ama sadece RAM arızasından yakmıyor o ışığı bildiğim kadarıyla. Mesela kendi anakartım da monitör kaynaklı bir sorundan yakıyordu. Daha doğrusu yazılımsal.videolu bir şekilde attı ve sorun görünmüyordu