Neler Yeni

Ram hızı artmaya çalışırken psu yandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Benlidayı
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce anakartımın bios ayarlarından ram hızı mı 2133 MHz den 2666 ya çıkarmaya çalıştım , herşeyi kaydettikten sonra masaüstünde ram hızı mı kontrol ettiğimde 2727 gösteriyordu bir kaç dakika geçtikten sonra PC kapandı tekrar açmaya çalışırken güç kaynağı ateş attı çat etti direk güç kaynağını kapadım bilgisayarcıya götürdüğümde dğer parçalarda bi sıkıntı çıkmadığını gördüm (psu kalitesiz bir psu du) bu hafta sonu fsp hyper 80+ pro 650w siparişi verip montajı yaptıktan sonra ne yapmam lazım yardım eder misiniz .

TahinPekmez

80+ Silver
geçmiş olsuın. yeni psu takmadan önce anakarttan bios bilini çıkar. 2dk sonra tak. bu şekilde ayarların default olur. Sonradan bios ekranına gelerek normal ayarlarına alırsın. OC yapmadan önce iyice araştır, anakartda yanmasın

.RBO.

80+ Silver
Sağlamsa bios ayarı yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz takmadan önce bios resetle pil çıkararak

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Ramlere yapılan overclock yüzünden psu niye patlıyor anlamadım ? Ram yanmıyor anakart yanmıyor psu yanıyor :D bence psunun yanası varmış.

.RBO.

80+ Silver
Ramlere yapılan overclock yüzünden psu niye patlıyor anlamadım ? Ram yanmıyor anakart yanmıyor psu yanıyor :D bence psunun yanası varmış.
Benim everest psu pc kapalıyken sata kablosunu çıkar tak yaptım ondan koku çıkardı samsung hdd mefta oldu şu anda benim ile konuşma iletişime geçmeye çalışıyor. 😀 bu tip psu larda normal eski hdd gibi konuşuyor yavrucak

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Benlidayı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsuın. yeni psu takmadan önce anakarttan bios bilini çıkar. 2dk sonra tak. bu şekilde ayarların default olur. Sonradan bios ekranına gelerek normal ayarlarına alırsın. OC yapmadan önce iyice araştır, anakartda yanmasın
Bilgisayarcı çıkarıp tekrar takmıştı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Geçmiş olsun.

Top Bottom