Arkadaşlar yeni PC aldım az önce açtım bir bakayım dedim. Ram 8gb tamamı kullanılıyor mu ??
Kullanılabilir 5.4 GB diyor o dediği boşta kalan mı yoksa en fazla o kadar mı kullanılabilir. Çünkü hiç bir şey açık değil ve 2.6 GB ram nereye gitti anlamıyorumAnlamadım ?
Peki düzeltme yolu var mı?Kullanılan 2.5 Gb yazıyor yani tamamı kullanılmıyor
2.6 GB rami Windows kullanıyorKullanılabilir 5.4 GB diyor o dediği boşta kalan mı yoksa en fazla o kadar mı kullanılabilir. Çünkü hiç bir şey açık değil ve 2.6 GB ram nereye gitti anlamıyorum
oksitlenme olmuş olabilir söküp silgi ile altın kısımlarını hafifce silersen düzelebilirKullanılabilir 5.4 GB diyor o dediği boşta kalan mı yoksa en fazla o kadar mı kullanılabilir. Çünkü hiç bir şey açık değil ve 2.6 GB ram nereye gitti anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki düzeltme yolu var mı?
sistem apuysa 2gb si video bellek olarak kulanılıyor diye biliyorum oyuzden olabilir.Kullanılabilir 5.4 GB diyor o dediği boşta kalan mı yoksa en fazla o kadar mı kullanılabilir. Çünkü hiç bir şey açık değil ve 2.6 GB ram nereye gitti anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki düzeltme yolu var mı?
Bu durumla oksitlenmenin ne alakası var ?oksitlenme olmuş olabilir söküp silgi ile altın kısımlarını hafifce silersen düzelebilir