- Konu Sahibi Konu Sahibi
reis yanlış anlamaz isen yorum yapmak için yorum yapmazsan daha iyi olurDdr4 anakartta çalışmaz
reis yanlış anlamaz isen yorum yapmak için yorum yapmazsan daha iyi olurDdr4 anakartta çalışmaz
Adam intel işlemcide çalışır mı yazmış başka hiç bir şey belirtmemiş ben de ddr4 anakartta çalışmaz yazdım şimdi ben yorum yapmak için yorum yapmış mı oluyorum adam 2.nesil işlemci için mi soruyor yoksa 10.nesil işlemci için mi soruyor nerden bileyimreis yanlış anlamaz isen yorum yapmak için yorum yapmazsan daha iyi olur
Anakart modeli yazıyor DDR3 zaten anakartı, bu yeterli olmalıydı. RAM linki var o da DDR3.Adam intel işlemcide çalışır mı yazmış başka hiç bir şey belirtmemiş ben de ddr4 anakartta çalışmaz yazdım şimdi ben yorum yapmak için yorum yapmış mı oluyorum adam 2.nesil işlemci için mi soruyor yoksa 10.nesil işlemci için mi soruyor nerden bileyim
Konuda anakart modeli yazmıyor yazıyorsa söyleyin ben göremiyor olabilirim belkiAnakart modeli yazıyor DDR3 zaten anakartı, bu yeterli olmalıydı. RAM linki var o da DDR3.
Anakartın önerdiği RAM'ler arasında yer almamasına rağmen çalışabilir, satın alırsa tamamen kullanıcıda olur sorumluluk. Çünkü test edilmemiş olacak daha önceden.
Anakart ram seçer işlemci değilarkadaşlar 2.konumu açıyorum fakat bunu gördükten sonra tekrardan sorayım dedim bazı arkadaşalr seçmez demişti bunu alsam intel işlemcide çalışırmı?Alıntıyı görüntüle
Konuyu takip ediyor olsaydınız, devamındaki mesajlarda anakart modeli yazıyor. Anakart modeli sorulmuş, konu sahibi tarafından yanıtlanmış.Konuda anakart modeli yazmıyor yazıyorsa söyleyin ben göremiyor olabilirim belki
i5 3470 kullanıyorum
ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 buda anakart