ihtiyacı olsaydı kulanırdı sistem özelliklerin nedir?16 GB RAM VAR YENI BUGUN YUKSELTTIM CS2 DE 2.5 GB FORTNİTEDA İSE 3 GB RAM KULLANDIGI GOZUKUYOR FORTNITEDA FULL FPS DROP YIYORUM BU YUZDEN MI DIGER KANALLARDA 11 GB FALAN TUKETIYOR
7735 HS 4050 16 GB RAM 2 TANE 8 GB BİRİNİ BUGÜN TAKTIM VE BANA SAÇMA GELEN BOSTA 5 GB KULLANIYOR 3 GB OYUN DESEK %50LERDE BİR RAM KULLANIMI OLMASI GEREKİRKEN %65 KULLANIYOR COK FPS DROP YIYORUM OYUNDAihtiyacı olsaydı kulanırdı sistem özelliklerin nedir?
tamam bi caps kapa ilk olarak sadece oyunlarda mı oluyor ve aldığın ram ile sistemindeki ram aynı mı? değilsede özellik bakımından aynı mı7735 HS 4050 16 GB RAM 2 TANE 8 GB BİRİNİ BUGÜN TAKTIM VE BANA SAÇMA GELEN BOSTA 5 GB KULLANIYOR 3 GB OYUN DESEK %50LERDE BİR RAM KULLANIMI OLMASI GEREKİRKEN %65 KULLANIYOR COK FPS DROP YIYORUM OYUNDA
aldıgım ram ile sistem rami aynı tamamen marka cl mhz falan sadece biri 5 hafta sonra cıkmıstamam bi caps kapa ilk olarak sadece oyunlarda mı oluyor ve aldığın ram ile sistemindeki ram aynı mı? değilsede özellik bakımından aynı mı
bi görev yöneticisinden baksana ikiside kulanılıyor mualdıgım ram ile sistem rami aynı tamamen marka cl mhz falan sadece biri 5 hafta sonra cıkmıs
evet 15.2 kullanılabilir yazıyor 16gb olarak gözüküyor cpu-z ve aidadan baktıgımdada gözüküyordu 16 diye boşta 5 kullanıyor ve yuzde 34 falan gozukuyorbi görev yöneticisinden baksana ikiside kulanılıyor mu
bios ve sürücülerin güncel mi? ayrıca laptopunun uygulaması yüklü müevet 15.2 kullanılabilir yazıyor 16gb olarak gözüküyor cpu-z ve aidadan baktıgımdada gözüküyordu 16 diye boşta 5 kullanıyor ve yuzde 34 falan gozukuyor
ghelper kullanıyorum sürücüleri ve biosu win update yapmıyor mubios ve sürücülerin güncel mi? ayrıca laptopunun uygulaması yüklü mü
hayır ekran kartı sürücünü kendin kuruyorsun ve laptoplarda genelde ekran kartı sürücünü git kur ayrıca biosu güncelle bilmiyorsan çok elleme biosu sıkıntı çıkmasınghelper kullanıyorum sürücüleri ve biosu win update yapmıyor mu
ekran kartını nvdia uygulamasından kurdum pcyi ilk açtıgımdada bios güncellemesi yapmıştı win update dokunmadım o yüzdenhayır ekran kartı sürücünü kendin kuruyorsun ve laptoplarda genelde ekran kartı sürücünü git kur ayrıca biosu güncelle bilmiyorsan çok elleme biosu sıkıntı çıkmasın
peki bildiğin başka ram kontrol etme uygulaması var mı bakayım ordan belki görev yöneticisi yanlış gösteriyordurekran kartını nvdia uygulamasından kurdum pcyi ilk açtıgımdada bios güncellemesi yapmıştı win update dokunmadım o yüzden