XMP ile mi arttırdın frekansı manuel olarak mı?merhaba beyler 2 tane ramim var 2side 8gb ram anakartım 3200mhz destekliyor anakartımın ismi bu
GIGABYTE A320M H
rami 3200 yapınca ekran gelmiyor bios çıkartmak zorunda kalıyorum yardım edebilecek varmı
xmp açıyorum artmıyor kendim arttırdım 3200 aldım ekran gelmediXMP ile mi arttırdın frekansı manuel olarak mı?
Artmadığını BİOS dan mı kontrol ediyorsun?artmıyor
xmp profile 1 yapıyorum 2400de sabit kalıyor biosta gözüküyor sonra manuel olarak yaptığımda 3200ü ekran gidiyor bios pilini çıkartmam gerekiyorArtmadığını BİOS dan mı kontrol ediyorsun?
Dostum manuel hiç kurcalamadan XMP de arttırıp kaydetip çıktıktan sonra masaüstünde CPU-Z den kontrol edebilir misin?xmp profile 1 yapıyorum 2400de sabit kalıyor biosta gözüküyor sonra manuel olarak yaptığımda 3200ü ekran gidiyor bios pilini çıkartmam gerekiyor
tamam deniyorumDostum manuel hiç kurcalamadan XMP de arttırıp kaydetip çıktıktan sonra masaüstünde CPU-Z den kontrol edebilir misin?
Bazen BİOS da yanlış gösterebiliyor.
denedim yine 2 ramide 1200-1200 gösteriyorDostum manuel hiç kurcalamadan XMP de arttırıp kaydetip çıktıktan sonra masaüstünde CPU-Z den kontrol edebilir misin?
Bazen BİOS da yanlış gösterebiliyor.
Dostum RAM lerin marka modeli nedir? XMP ile 3200 olan RAM in stok hali 2400 olması çok düşük.denedim yine 2 ramide 1200-1200 gösteriyor
2 ramim var ya benim hani biri 3000 mhz biri 2667 bişey farkedermi yandaki mhz değeri 2rami mi belirtiyorDostum RAM lerin marka modeli nedir? XMP ile 3200 olan RAM in stok hali 2400 olması çok düşük.
Bu videodaki ilgili dakikada gösterdiği gibi yapmayı dene. Sadece frekans değişikliği yap. İlk başta voltajı değiştirme ve adamın anlattığı diğer şeylere dokunma. Eğer çalışmazsa en son voltajı yükseltirsin. Elle frekans değiştireceksen XMP kapalı olsun.
ramim bu HYPERX Fury 8GB Siyah 2400MHzDostum RAM lerin marka modeli nedir? XMP ile 3200 olan RAM in stok hali 2400 olması çok düşük.
Bu videodaki ilgili dakikada gösterdiği gibi yapmayı dene. Sadece frekans değişikliği yap. İlk başta voltajı değiştirme ve adamın anlattığı diğer şeylere dokunma. Eğer çalışmazsa en son voltajı yükseltirsin. Elle frekans değiştireceksen XMP kapalı olsun.
Aynı model RAM ler değil ise sıkıntı belki de ondan kaynaklanıyor dostum. Neden başta demedin bunu2 ramim var ya benim hani biri 3000 mhz biri 2667 bişey farkedermi yandaki mhz değeri 2rami mi belirtiyor
hayır 2side aynı ram ama olmuyorAynı model RAM ler değil ise sıkıntı belki de ondan kaynaklanıyor dostum. Neden başta demedin bunu
Sen yine de video daki dediklerimi yap. İşe yaramazsa başka yapabileceğim bir şey yok.
Ben mi yanlış anladım? Biri 3000 biri 2600 Mhz demedin mi?hayır 2side aynı ram ama olmuyor
videodan örnek verdim hani şey diyorum mesela 3200 yapıyorum ya yandakinide yapmam gerekir mi gibisindenBen mi yanlış anladım? Biri 3000 biri 2600 Mhz demedin mi?