Neler Yeni

Ram Mhz sabitleme...

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reis cahil değiliz yaw :D
Zor değil biliyorum ama herhangi bir sıkıntısı olacak mı onu söyleyin yeter? Gerisini yaparım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam, dediğin gibi yapacağım inş çözeriz.
çıkarırken kartı kırmazsan ve sağlam bi şekilde pili çıkarıp takarsan sıkıntı olmaz muhtemelen. ondan sonra tekrar deneyin kaydediyormu diye

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Kanka zarar vermezsen ne sıkıntı olacak?
Kibarca çıkar tak dene.
çıkarırken kartı kırmazsan ve sağlam bi şekilde pili çıkarıp takarsan sıkıntı olmaz muhtemelen. ondan sonra tekrar deneyin kaydediyormu diye
Bunu elle ayarlama yöntemi yok mu? Vardır diye düşünüyorum ben, İşlemci voltajı, Ghz falan ayarlayabiliyoruz. Bunda da öyledir diye düşünüyorum. @Linux Bir şeyler bahsetmişti geçen gün böyle bana .d

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bunu elle ayarlama yöntemi yok mu? Vardır diye düşünüyorum ben, İşlemci voltajı, Ghz falan ayarlayabiliyoruz. Bunda da öyledir diye düşünüyorum. @Linux Bir şeyler bahsetmişti geçen gün böyle bana .d
Bios ayarlarından bahsediyorsan elle ayarlama xmp ile yapılıyor.
Ama sende olmuyor.
O yüzden bios pilini çıkartıp biosa reset atmasının işe yarayabileceğini söyledim.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
raminde ayarlarıyla oynayacaksınız anlaşılan. evet. ayarlarıyla oynayabiliyorsun. ama işlemciden daha karışık.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
raminde ayarlarıyla oynayacaksınız anlaşılan. evet. ayarlarıyla oynayabiliyorsun. ama işlemciden daha karışık.
Herhangi bir sıkıntısı yoksa denenebilinir reis? Hem bu yöntem daha iyi olmaz mı? Kesin olarak ayarlanmış olur

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Herhangi bir sıkıntısı yoksa denenebilinir reis? Hem bu yöntem daha iyi olmaz mı? Kesin olarak ayarlanmış olur
tam bilgim yok. cl değeri çok zorluyor beni. deneriz ama.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
tam bilgim yok. cl değeri çok zorluyor beni. deneriz ama.
Hangisi daha iyi?
BIOS sıfırlama? Elle ayarlama.
Şöyle düşünürsek bana elle ayarlama garanti yol geliyor ama BIOS sıfırlama yöntemini de denemekten zarar gelmez. Sistemde başka bir sorun varsa çözülür diye de düşünüyorum.

Top Bottom