kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Kanka kenarında bir çentik var hafif bastırınca pil çıkıyor.Ekran kartından gözükmüyor.
Kanka kenarında bir çentik var hafif bastırınca pil çıkıyor.Ekran kartından gözükmüyor.
onuda çıkarın o zamanEkran kartından gözükmüyor.
Reis cahil değiliz yawonuda çıkarın o zaman
çokta zor değil. kırmayın yeter pci-e soketini.
Tamam, dediğin gibi yapacağım inş çözeriz.Kanka kenarında bir çentik var hafif bastırınca pil çıkıyor.
Kanka zarar vermezsen ne sıkıntı olacak?Reis cahil değiliz yaw
Zor değil biliyorum ama herhangi bir sıkıntısı olacak mı onu söyleyin yeter? Gerisini yaparım ben.
olabilirüzücü bir durum. bios pilinden süpheleniyorum ben.
olabilirüzücü bir durum. bios pilinden süpheleniyorum ben.
çıkarırken kartı kırmazsan ve sağlam bi şekilde pili çıkarıp takarsan sıkıntı olmaz muhtemelen. ondan sonra tekrar deneyin kaydediyormu diyeReis cahil değiliz yaw
Zor değil biliyorum ama herhangi bir sıkıntısı olacak mı onu söyleyin yeter? Gerisini yaparım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam, dediğin gibi yapacağım inş çözeriz.
Kanka zarar vermezsen ne sıkıntı olacak?
Kibarca çıkar tak dene.
Bunu elle ayarlama yöntemi yok mu? Vardır diye düşünüyorum ben, İşlemci voltajı, Ghz falan ayarlayabiliyoruz. Bunda da öyledir diye düşünüyorum. @Linux Bir şeyler bahsetmişti geçen gün böyle bana .dçıkarırken kartı kırmazsan ve sağlam bi şekilde pili çıkarıp takarsan sıkıntı olmaz muhtemelen. ondan sonra tekrar deneyin kaydediyormu diye
Bios ayarlarından bahsediyorsan elle ayarlama xmp ile yapılıyor.Bunu elle ayarlama yöntemi yok mu? Vardır diye düşünüyorum ben, İşlemci voltajı, Ghz falan ayarlayabiliyoruz. Bunda da öyledir diye düşünüyorum. @Linux Bir şeyler bahsetmişti geçen gün böyle bana .d
Bence çok kolay. Yanında düğme tarzı bir şey var. Oraya çok güç uygulamadan ama hızlıca basınca pil kendini atıyor.çıkarıp takması farklı onun. normal piller gidi değil. ben uğraştım zor çıkardım xD
raminde ayarlarıyla oynayacaksınız anlaşılan. evet. ayarlarıyla oynayabiliyorsun. ama işlemciden daha karışık.Bunu elle ayarlama yöntemi yok mu? Vardır diye düşünüyorum ben, İşlemci voltajı, Ghz falan ayarlayabiliyoruz. Bunda da öyledir diye düşünüyorum. @Linux Bir şeyler bahsetmişti geçen gün böyle bana .d
Herhangi bir sıkıntısı yoksa denenebilinir reis? Hem bu yöntem daha iyi olmaz mı? Kesin olarak ayarlanmış olurraminde ayarlarıyla oynayacaksınız anlaşılan. evet. ayarlarıyla oynayabiliyorsun. ama işlemciden daha karışık.
tam bilgim yok. cl değeri çok zorluyor beni. deneriz ama.Herhangi bir sıkıntısı yoksa denenebilinir reis? Hem bu yöntem daha iyi olmaz mı? Kesin olarak ayarlanmış olur
Hangisi daha iyi?tam bilgim yok. cl değeri çok zorluyor beni. deneriz ama.