Neler Yeni

RAM MHZ YÜKSELTİRKEN PC GİTTİ

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Selam arkadaşlar Ram mhzsini yükselttim. Sonra pc gitti. Bios ayarlarını sıfırladım düzeldi fakat bu efer bilgisayar windows yükleme ekranında kalıyor. Biosa falan girebiliyorum. Ne yapabilirim? nasıl çözebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

AMDLSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Şahin
Bios ayarlarının sıfırlandığında emin misin dostum? Ram O.C ederken yaptığın ayarların aynısını tersten tekrar uygulamaya çalış, ayrıca anakart marka modelin nedir?

TahinPekmez

80+ Silver
Bios pilini.cikar bekle ve geri tak

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios ayarlarının sıfırlandığında emin misin dostum? Ram O.C ederken yaptığın ayarların aynısını tersten tekrar uygulamaya çalış, ayrıca anakart marka modelin nedir?
B450M S2H BİOSU SIFIRLADIM EMİNİM

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Selam arkadaşlar Ram mhzsini yükselttim. Sonra pc gitti. Bios ayarlarını sıfırladım düzeldi fakat bu efer bilgisayar windows yükleme ekranında kalıyor. Biosa falan girebiliyorum. Ne yapabilirim? nasıl çözebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
pc yükleme ekranında kalmasının benim pc deki tecrübelerime göre 2 sebebi var. Ya işlemciye çok düşük voltaj gider yada çok yüksek frekans girilir. Ram tarafında da aynı şekilde. Bence bir daha kontrol et . Genelde benim pc de Ram ve işlemci kanadında OC denemesi yaparken yanlış bişey yapınca yükleme ekranında kalıyor reset atıyorum yada mavi ekran veriyor. Biosu eski haline getirince düzeliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,425
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom