Ram mi ssd mi

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
Beyler şimdi 8 gb ram daha almayı planlıyordum 500 gb daha hdd alacaktım fakat içinde olan hdd çok yavaş ve ani droplar giriyor 500 gb ssd mi alayım 8 gb ram mi 16 gb ram olursa sistem droplar düşer mi yoksa ssd alıp mı düşürürüm

Ssd al yanına dual channel i aktif etmesi icin 2 gb ram al.

Oynadığın oyunlar ağır değilse SSD,ağır ise ram alman daha iyi olur.

Sistem ne ve oynadığınız oyunlar ne?
Gtx 1660 ryzen 5 1600af 8 gb ram 500 gb hdd biostar b450mh anakart 550w 0su sistem bu gta v bf5 cs go warzone ( hdd alsaydım eğer sıkıntı olmasaydı) metro fifa gibi oyunlarda oynayacaktım
Post automatically merged:

Oynadığın oyunlar ağır değilse SSD,ağır ise RAM alman daha iyi olur.
Oynadığım oyunlar yazılı knk

ram bence

Gtx 1660 ryzen 5 1600af 8 gb RAM 500 gb HDD biostar b450mh anakart 550w 0su sistem bu gta v bf5 cs go warzone ( HDD alsaydım eğer sıkıntı olmasaydı) metro fifa gibi oyunlarda oynayacaktım
CSGO falan neyse de diğerleri çok RAM kullanıyor. Ben olsam ben de kararsız kalırdım. SSD'siz PC olmaz, droplu da oyun oynanmaz :(.

Ram alman daha sağlıklı olur.HDD günü kurtarır.1-2 aya da onu almaya çalışırsın.Benim düşüncem bu şekilde diğer arkadaşlara da saygı duyarım :)

Beyler şimdi 8 gb RAM daha almayı planlıyordum 500 gb daha HDD alacaktım fakat içinde olan HDD çok yavaş ve ani droplar giriyor 500 gb SSD mi alayım 8 gb RAM mi 16 gb RAM olursa sistem droplar düşer mi yoksa SSD alıp mı düşürürüm
Oyunlar yüksek ram kullandığı için birtane daha ram almanı öneririm.

Geri