vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Arkadaşlar sorum başlıkta ram nasıl bozulur?
Nasıl nasıl bozulur? Siz bozmak için mi soruyorsunuz yoksa nasıl bozulmuş duruma geldiğini mi?Arkadaşlar sorum başlıkta ram nasıl bozulur?
hocam bozuldu galiba yada bozuk geldi ramlerim tam emin değilimNasıl nasıl bozulur? Siz bozmak için mi soruyorsunuz yoksa nasıl bozulmuş duruma geldiğini mi?
1 haftadır kullanıyorum bugün mavi ekran vermeye başladı sizce bu bozuk mu yollanmıştır yoksa bozulmuş mıdır?hocam bozuldu galiba yada bozuk geldi ramlerim tam emin değilim
Bozmak için sormadığına göre hocam?Nasıl nasıl bozulur? Siz bozmak için mi soruyorsunuz yoksa nasıl bozulmuş duruma geldiğini mi?
Siz bozuk olduğunu nasıl anlayacağınızı soruyorsunuz. Bunun için birkaç program var test yapabileceğiniz. Ben adlarını bilmiyorum, bilenler yazar mutlaka.hocam bozuldu galiba yada bozuk geldi ramlerim tam emin değilim
Bir an anlam veremedim soruya, aklımı yitirdim .Bozmak için sormadığına göre hocam?
hocam zaten bozuk ramlerim onu hallettikSiz bozuk olduğunu nasıl anlayacağınızı soruyorsunuz. Bunun için birkaç program var test yapabileceğiniz. Ben adlarını bilmiyorum, bilenler yazar mutlaka.
Bir de nasıl psikopatlar var bir bilseniz... Artık böyle saçma bir soruyu bile sorar oldum korkudan.Siz bozuk olduğunu nasıl anlayacağınızı soruyorsunuz. Bunun için birkaç program var test yapabileceğiniz. Ben adlarını bilmiyorum, bilenler yazar mutlaka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir an anlam veremedim soruya, aklımı yitirdim .
Elektriklenme, elektrik kesintisi, yuvasından oynama, temizlik yaparken kaydırma, tozlanmadan dolayı çizilme vb. bir sürü nedeni olabilir. Bozulmadan önce belli bir durum olduysa (kesinti, düşme gibi) muhtemelen ondandır.hocam zaten bozuk ramlerim onu hallettik
sorum bunların nasıl bozulduğu
yok kesinti vs olmadı sadece PCnin arkasındaki tuşu kapattım ve sabah açtım ve mavi ekran verdi işteBir de nasıl psikopatlar var bir bilseniz... Artık böyle saçma bir soruyu bile sorar oldum korkudan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elektriklenme, elektrik kesintisi, yuvasından oynama, temizlik yaparken kaydırma, tozlanmadan dolayı çizilme vb. bir sürü nedeni olabilir. Bozulmadan önce belli bir durum olduysa (kesinti, düşme gibi) muhtemelen ondandır.
hocam ramler bozuk ama bilgisayar açılıyor yani nasıl anlatsam oyuna falan girdiğimde mavi ekran veriyor bide memtest86da fail verdi bu şekildeUcunu mavi silgi ile bastırmadan silmeyi deneyin, benim uzun süre kullanmadığım bir ram vardı çalışmıyordu bu şekilde düzeltmiştim.