Ram nasıl bozulur???

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
251
Arkadaşlar sorum başlıkta ram nasıl bozulur?

Fazla voltajdan bozulabilir.
Kısa devreden bozulabilir.
Dalgalı akımdan bozulabilir.
Darbeden bozulabilir, Tamiri yoktur şuan ki teknolojide.

Nasıl nasıl bozulur? Siz bozmak için mi soruyorsunuz yoksa nasıl bozulmuş duruma geldiğini mi?
hocam bozuldu galiba yada bozuk geldi ramlerim tam emin değilim
Post automatically merged:

1 haftadır kullanıyorum bugün mavi ekran vermeye başladı sizce bu bozuk mu yollanmıştır yoksa bozulmuş mıdır?

Siz bozuk olduğunu nasıl anlayacağınızı soruyorsunuz. Bunun için birkaç program var test yapabileceğiniz. Ben adlarını bilmiyorum, bilenler yazar mutlaka.

Bozmak için sormadığına göre hocam?
Bir an anlam veremedim soruya, aklımı yitirdim :D.

Siz bozuk olduğunu nasıl anlayacağınızı soruyorsunuz. Bunun için birkaç program var test yapabileceğiniz. Ben adlarını bilmiyorum, bilenler yazar mutlaka.
hocam zaten bozuk ramlerim onu hallettik
sorum bunların nasıl bozulduğu

statik elektrikle olabilir.

Bir an anlam veremedim soruya, aklımı yitirdim :D.
Bir de nasıl psikopatlar var bir bilseniz... Artık böyle saçma bir soruyu bile sorar oldum korkudan.

hocam zaten bozuk ramlerim onu hallettik
sorum bunların nasıl bozulduğu
Elektriklenme, elektrik kesintisi, yuvasından oynama, temizlik yaparken kaydırma, tozlanmadan dolayı çizilme vb. bir sürü nedeni olabilir. Bozulmadan önce belli bir durum olduysa (kesinti, düşme gibi) muhtemelen ondandır.

Ucunu mavi silgi ile bastırmadan silmeyi deneyin, benim uzun süre kullanmadığım bir ram vardı çalışmıyordu bu şekilde düzeltmiştim.

Sistemi ile uğraşmayın bence. Mağazaya gidin yardımcı olacaklardır.

Bir de nasıl psikopatlar var bir bilseniz... Artık böyle saçma bir soruyu bile sorar oldum korkudan.

Elektriklenme, elektrik kesintisi, yuvasından oynama, temizlik yaparken kaydırma, tozlanmadan dolayı çizilme vb. bir sürü nedeni olabilir. Bozulmadan önce belli bir durum olduysa (kesinti, düşme gibi) muhtemelen ondandır.
yok kesinti vs olmadı sadece PCnin arkasındaki tuşu kapattım ve sabah açtım ve mavi ekran verdi işte

Ucunu mavi silgi ile bastırmadan silmeyi deneyin, benim uzun süre kullanmadığım bir ram vardı çalışmıyordu bu şekilde düzeltmiştim.
hocam ramler bozuk ama bilgisayar açılıyor yani nasıl anlatsam oyuna falan girdiğimde mavi ekran veriyor bide memtest86da fail verdi bu şekilde

Ekler

• IMG_20220320_205907.jpg
    IMG_20220320_205907.jpg
    724.8 KB · Hit: 97
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,409
Üyeler
190,910
Son üye