2. ve son slota tak altına bak çıkıntı olması lazm denk getir orayı sonra sağdan soldan aynı şiddetle bastır tık diye oturuyor yapamıyorsan dediklerimi video izle basit yaparsınB560M PRO-VDH anakartım var ve Crucial Ballistix 2x8 RAM var ikinci slota takmaya çalıştım zorladım biraz ama girmedi nereye takmalıyım?
ilk diye olabilir ama takması montajlaması gerçekten keyifli o ramları takarken çok heyecanlı ve oturunca çok mutlu olmuştumNe berbat iş bu ecel terleri döküyorum
2. ve 4. slotlara takacaksın, tırnaklarını aç. Tık yapana kadar ittir
Hocam soğutucuyu şimdi mi montajlıyım kasanın içinde mi? Stok hava soğutma.ilk diye olabilir ama takması montajlaması gerçekten keyifli o ramları takarken çok heyecanlı ve oturunca çok mutlu olmuştum
şimdi işlemcinin fanını yani stok fanını montajlaHocam soğutucuyu şimdi mi montajlıyım kasanın içinde mi? Stok hava soğutma.
Şimdi tak daha rahat olur.Hocam soğutucuyu şimdi mi montajlıyım kasanın içinde mi? Stok hava soğutma.
Kasaya anakartı montajlamadan önce yapmanız daha kolaylık olurHocam soğutucuyu şimdi mi montajlıyım kasanın içinde mi? Stok hava soğutma.
anakartın kitapçığında detaylı şekilde anlatıyor istersen bide oraya bak, görsel şekilde anlattığı için kavraman daha hızlı olur bide video izle bi kaç tnaeNe berbat iş bu ecel terleri döküyorum