Sessizce Cfranko'yu bekleBeyler tamam da ne yapayım olayatmakla olmuyor
DRAM Voltajını 1.45 yap frekansı 3466 yap Command Rate'i 1T yap gecikmeleri de 14-20-8-12-21 yap
Merhabalar teşekkürler, ama sadece DDR Memory Voltage kısmı ver Frekans kısmı var o kadar. Birde DRAM timing config var ama orada da tonlarca 3 haneli yazılar vaeFCLK 1700 MHz, 3400 MHz, 1.35V, CL16-20-20-38 dene olmazsa 1.4V yap daha yükseği de olabilir ama tam o RAM'in değerlerini bilmiyorum.
DDR Memory Voltage DRAM Voltage işte. Frekans kısmı zaten frekans. DRAM timings de gecikme kısmı işte orada ilk 5 tanesine benim yazdıklarımı yazMerhabalar teşekkürler, ama sadece DDR Memory Voltage kısmı ver Frekans kısmı var o kadar. Birde DRAM timing config var ama orada da tonlarca 3 haneli yazılar vae
Kusura bakmayın tekrar yazıyorum, Timing kısmında hepsi autoda ve değiştirtmiyor, kitlenmiş o kısım, acaba bir yerden açılıyor mu?DDR Memory Voltage DRAM Voltage işte. Frekans kısmı zaten frekans. DRAM timings de gecikme kısmı işte orada ilk 5 tanesine benim yazdıklarımı yaz
XMP kapatmayı dene.Kusura bakmayın tekrar yazıyorum, Timing kısmında hepsi autoda ve değiştirtmiyor, kitlenmiş o kısım, acaba bir yerden açılıyor mu?
Hocam merhaba, dediklerinizi yaptım. Ama Mavi ekran aldım. 3466yı 3400'e düşürdüm açıldı ve CL değeri 14CL'ye düştü. Şimdi ne yapmalıyım?DDR Memory Voltage DRAM Voltage işte. Frekans kısmı zaten frekans. DRAM timings de gecikme kısmı işte orada ilk 5 tanesine benim yazdıklarımı yaz
Bi foto at bakalımHocam merhaba, dediklerinizi yaptım. Ama Mavi ekran aldım. 3466yı 3400'e düşürdüm açıldı ve CL değeri 14CL'ye düştü. Şimdi ne yapmalıyım?
O bir sürü değerler vardı ya ordan tRC' yi bul 60 yap gel.