tamam 1usmus v3 kalsın o zaman, sağ tarafta errors diye bir kutu var orda 1 tane bile error çıkarsa testi kapat ve söyle. Error çıkmazsa zaten test bitince error olmadan test bitti diye bildirim geliyorYine hata verdi, şu an 1usmus_v3 le çalışıyor.
kraltamam 1usmus v3 kalsın o zaman, sağ tarafta errors diye bir kutu var orda 1 tane bile error çıkarsa testi kapat ve söyle. Error çıkmazsa zaten test bitince error olmadan test bitti diye bildirim geliyor
Error çıktı evet.tamam 1usmus v3 kalsın o zaman, sağ tarafta errors diye bir kutu var orda 1 tane bile error çıkarsa testi kapat ve söyle. Error çıkmazsa zaten test bitince error olmadan test bitti diye bildirim geliyor
trcdrd yi 15 yapıp bir daha dener misinError çıktı evet.
Ve birde voltage 1.5 ta şu an daha düşük müydü hatırlamıyorum onu da tamtrcdrd yi 15 yapıp bir daha dener misin
DRAM RAS to CAS Read Delay diye de geçiyor olabilir ismi bios’da
Yok o değil, o CL. Istersen resim atDRAM CAS# latency var, sanırım o
1.5 kalsınVe birde voltage 1.5 ta şu an daha düşük müydü hatırlamıyorum onu da tam
kankito zentimings indirip ss atsanaDirekt trcdrd diye yazıyormuş yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve birde voltage 1.5 ta şu an daha düşük müydü hatırlamıyorum onu da tam
Testi yaptıktan sonra atacağımkankito zentimings indirip ss atsana
16 dakikanın sonunda herhangi bir hata vermedi trcdrd 15, daha önce yaptığımız zaman 14'de de hata vermemişti neden böyle oldu şimdi anlamadım.Yok o değil, o CL. Istersen resim at
1.5 kalsın
@bana beko derler @cfrankokankito zentimings indirip ss atsana
vanguard mı var knk sistemde bazı şeyler gözükmüyorTesti yaptıktan sonra atacağım
16 dakikanın sonunda herhangi bir hata vermedi trcdrd 15, daha önce yaptığımız zaman 14'de de hata vermemişti neden böyle oldu şimdi anlamadım.
@bana beko derler @cfranko
ZenTimings:
Alıntıyı görüntüle
bu zaman için yeterli degil mi şuan kullandıgınHocam ben 3000 mhz cl15 yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim tcrd değerleri nasıl olmalı.
Birde bu programda diğer ramın tWRRD'si falan farklı gözüküyor, aynı model marka ramlar. Sebebi ne olabilir? Birde vanguardı kapattım hala aynı şekilde gözüküyorvanguard mı var knk sistemde bazı şeyler gözükmüyor