Xmp aç geçRAM OC'den anlayan var mı detaylı şekilde discord veya forum üzerinden yardım edebilecek.
biostan en yüksek frekansı seç birde xmp kapalı ise açık konuma getirRAM OC'den anlayan var mı detaylı şekilde discord veya forum üzerinden yardım edebilecek.
3200 mhz Cl 16 neyine yetmiyor@cfranko yardımcı olabilir misin?
Boş yapma kardeşim.3200 mhz günümüz için fazlasıyla yeterli.Daha fazlası senin hiç bir işine yaramaz.Daha fazlasını yapabilmek varken ne diye 3200 de kalayım? Yardımcı olmayacaksan cevaplama.
@cfranko yardımcı olabilir misin?
forum.donanimarsivi.com
Rehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.com
İşlemcin nedir?Alıntıyı görüntüle
dual ram mevcut, ikisi de aynı.
3600 MHz CL 18’den daha fazla pek bir şey çıkmaz bu ram’den çünkü dandik. Ama istersen yine de yapabiliriz gerçi xmp zaten 3600 c18 miş5600X
Daha öncede yardımcı olmuştunuz ama sonradan ayarları ben bozdum. Hatasız 3800 cl14 de çalıştırmıştık diye hatırlıyorum.3600 MHz CL 18’den daha fazla pek bir şey çıkmaz bu ram’den çünkü dandik. Ama istersen yine de yapabiliriz gerçi xmp zaten 3600 c18 miş