- Reaksiyon skoru
- 82
Bahçede bunu al kardeşim ama fiyatı 40 50 TL fazla
Çok sağ olun, unutmazsanız çok güzel olur6-6bucuk gibi işten çıkıyorum evde bilgisayara geçince geri dönüş yaparım.![]()
Unutmam ya, unutursamda siz unutmayın 7 gibi felan bana mesaj yazarsanız, çizim yaparken forum açık kalıyor arada bakıyorum en en kötü öyle dönüş yaparım.Çok sağ olun, unutmazsanız çok güzel olur.
Eyvallah. Ben şimdiden mesaj atayım ki unutmayalımUnutmam ya, unutursamda siz unutmayın 7 gibi felan bana mesaj yazarsanız, çizim yaparken forum açık kalıyor arada bakıyorum en en kötü öyle dönüş yaparım.![]()
hocam bu ram mesela iyi değil miFiyatı gayet güzel, alınabilir. Çipleri tam olarak ne bilmiyorum ama eğer alırsanız bana ulaşabilir misiniz? Çiplerini merak ediyorum bu modelin. İnternette de doğru düzgün bir bilgi bulamadım.
Alınır ama senin sistemde Asus anakart var ya, iCUE ile tüm ışıkları kontrol etmek bana hoş geliyorhocam bu ram mesela iyi değil micl 16
![]()
öenmli tabii ki tek bi programla hepsini kontrol etmek tek aşkım diyebilirimAlınır ama senin sistemde Asus anakart var ya, iCUE ile tüm ışıkları kontrol etmek bana hoş geliyor. Bu senin için çok önemli değilse alabilirsin.
O zaman Corsair'in RGB RAM'leri daha iyi oluröenmli tabii ki tek bi programla hepsini kontrol etmek tek aşkım diyebilirim![]()
o zaman bi ram karar verelimde sipariş verelim artık beO zaman Corsair'in RGB RAM'leri daha iyi olur.
ne var aklınızdaO zaman Corsair'in RGB RAM'leri daha iyi olur.
Önceden konu açılmıştı ya hani, o iki Corsair RAM'den birini alın geçin hocam.ne var aklınızda![]()
yeni bi konu açayım en iyisi ben hocamÖnceden konu açılmıştı ya hani, o iki Corsair RAM'den birini alın geçin hocam.