Neler Yeni

Ram Overclock basit mi?

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
sayıların neyin ne oldugunu soylemedım bunu bıos'a gırersen neyın ne deger oldugunu gorursun soyle
sen dıyelım normal stok ayarlar'da 3200 veya 3400mhz yapıyorsun bır sorun yok ama 3600mhz yemıyor o gecıkmeler'de ılla o hız'da kullanmak ıcın gecıkmelerını yukseltmek zorun'da kalıyorsun performans artısı dusuk oluyor dusuk butcelı ramler'de onun yerıne benım gıbı sadece gecıkmelerı dusurmen daha ıyı hatta bu benım gecıkmelerı yapıp 1.45v 3200mhz fln yaparsan tadın'dan yenmez bıde overlock yaptıgın zaman memtest64 fln test etmen gerekıyor stabıl calısıyor mu sadece bılgısayarın acılması yetmıyor.
anladım kral çok sağol benim overclock bilgim pek yok ama yinede yapabilirim değil mi herhangi bir parçaya zarar verir miyim?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
anladım kral çok sağol benim overclock bilgim pek yok ama yinede yapabilirim değil mi herhangi bir parçaya zarar verir miyim?
zarar vermen cok zor ben cok degerlerle ugrastım pc en fazla açılmaz onu'da soyle cozuyorsun anakartın bios pili var onu ılla gormussundur onu cıkartıp 1dk bekleyıp tekrar takarsan bıos sıfırlanır ram ayarların'da sıfırlandıgı ıcın pc acılır bıraz fazlaya kacınca bunlar olabılır ben gece 15 kere bu durumu yasadıgımı bılırım korkmana gerek yok bu dedıgım yontemle halledebılıyorsun dedıgım gıbı dusuk butcelı ramler overlock performansı kotu oluyor senı ugrastırıyor.

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
zarar vermen cok zor ben cok degerlerle ugrastım PC en fazla açılmaz onu'da soyle cozuyorsun anakartın bios pili var onu ılla gormussundur onu cıkartıp 1dk bekleyıp tekrar takarsan bıos sıfırlanır ram ayarların'da sıfırlandıgı ıcın PC acılır bıraz fazlaya kacınca bunlar olabılır ben gece 15 kere bu durumu yasadıgımı bılırım korkmana gerek yok bu dedıgım yontemle halledebılıyorsun dedıgım gıbı dusuk butcelı ramler overlock performansı kotu oluyor senı ugrastırıyor.
çok sağolasın dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memtest64 de ram değerlerim 2133 mhz olarak gözüküyor bios update yapmadığım için olabilir mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,262
Üyeler
169,698
Son üye
Farid
Top Bottom