RAM rgbsi fusion

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
Aldigim ram rgb islemci rgb kasa fanindaki rgblrri splitter ile anakartima baglarsam hepsini birden ayni rebk yapabilirmiyim alicagim islemci sogutucu t6 rainbow ultra modeli RGB mi bilmiyorum isikli ama amlamadim bunlarin heosini RGB fusion uzerinden kontrol edebilirmiyim
( b450m s2h 7 renk secengi var )

Ramdeki rgb leri degistirebiliyomuyum

T6 Ultra'daki ışıklar değişmiyor, aynı renk yanıyor. RAM'in RGB kablosu yok, onu direkt yazılımla kontrol edebiliyorsunuz. RAM'in marka modeli nedir?

Vengance pro 2x8
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T6 Ultra'daki ışıklar değişmiyor, aynı renk yanıyor. RAM'in RGB kablosu yok, onu direkt yazılımla kontrol edebiliyorsunuz. RAM'in marka modeli nedir?
T6 ultra iyi mi? sence yani cogu kisi tam bir fp diyolar sence nasil

iCUE'dan kontrol edebiliyorsun direkt, sorun yok.

Gayet iyi ancak ben görünüşe önem veriyorum ve ışıkları bence yetersiz. Tamamen ARGB olsa çoook güzel olurdu.
Oyle bi model varmi 50 tl fazla veririm guzel olicak ise

Gayet iyi ancak ben görünüşe önem veriyorum ve ışıkları bence yetersiz. Tamamen ARGB olsa çoook güzel olurdu.
Birde mesela t6 yi aldim rgb degistiremiyoruz ama kapatip acabiliyomuyuz bide bu fanin rpm ini bi program ile hizalndirip yavaslatabiliyomuyuz

Oyle bi model varmi 50 TL fazla veririm guzel olicak ise

Birde mesela t6 yi aldim RGB degistiremiyoruz ama kapatip acabiliyomuyuz bide bu fanin rpm ini bi program ile hizalndirip yavaslatabiliyomuyuz
.

Maalesef yok. O bütçede zaten doğru düzgün soğutucu yok, T6 Ultra al geç.
Fanini hizlandirip yavaslatabiliyomuyum

h

ocam fanlarını dark guardianın fanları gibi bişey yapsAK sorun çözülür mü?

h

ocam fanlarını dark guardianın fanları gibi bişey yapsAK sorun çözülür mü?
Fanlar rgb teklo pahali onun yerine direk git rgbfanli al hemn daha iyi sogutmali bulursun ama senin dedigin gibi yaparsan onlari sokup yeni fan takarsan elinde fazladan 2 tane fab kalicak onlarida kasana takabilirsin ust kisima 1 alt kisima 1 cok guzel hava sirkulasyonu olur ama @crazyreign dedigi gibi fanlari sokulurmu bilmiyoruz

Geri