Neler Yeni

RAM Satın Aldım Fakat İptal Etmem Gerektiği Söyleniyor

Shaco

80+ Bronze
arkadaşlar son güncel durum bu gün aradılar kargonuzu gününde gelmiş gibi göstericez olur mu parçanızı da yurt dışından getirtiyoruz 1 hafta sonra kargoya vericez dediler sizce bu durumu kabul etmeli miyim yoksa biraz daha tepki gösterirsem erken verirler mi kargoya ne yapmamı tavsiye edersiniz daha düne kadar da 1 ayı bile geçer gelmesi tedarikçi firmamızda ürün yok diyorlardı yurt dışından gelme olayı da yalan oyalama taktiği olabilir mi
Ürünü teslim aldım vs gibi bir durumu kabul etme sakın. Kargoya geç verebilirsiniz de en fazla. Sen ürünü teslim aldığını onayladıktan sonra nasıl ispat edeceksin almadığını? Böyle saçma bir satıcı görmedim. Ben olsam yerinde en başta cevap bile vermezdim.Göndereceği ürün belli,zamanı belli sonuçlarına kendi katlansaydı.Ticaret her zaman kâr getirse herkes tüccar olurdu bu devirde.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Ürünü teslim aldım vs gibi bir durumu kabul etme sakın. Kargoya geç verebilirsiniz de en fazla. Sen ürünü teslim aldığını onayladıktan sonra nasıl ispat edeceksin almadığını? Böyle saçma bir satıcı görmedim. Ben olsam yerinde en başta cevap bile vermezdim.Göndereceği ürün belli,zamanı belli sonuçlarına kendi katlansaydı.Ticaret her zaman kâr getirse herkes tüccar olurdu bu devirde.
hocam hepsiburada genel müdürlüğüne şikayet ettim bir sürü yasak çiğnediler beni aramaları yasak siparişi teslim etti gösterip göndermeyecekler bu yasak hepsiburadayı dolandırıp fake kargo gönderip cezadan kaçacaklar bu ayrı bi yasak elinde olamayan ürünü satıyorlar bu ayrı bi yasak

Shaco

80+ Bronze
hocam hepsiburada genel müdürlüğüne şikayet ettim bir sürü yasak çiğnediler beni aramaları yasak siparişi teslim etti gösterip göndermeyecekler bu yasak hepsiburadayı dolandırıp fake kargo gönderip cezadan kaçacaklar bu ayrı bi yasak elinde olamayan ürünü satıyorlar bu ayrı bi yasak
Doğru olanı yapmışsın.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Doğru olanı yapmışsın.
umarım hepsiburada satıcıyı yasaklayıp paramı iade edip pahalıya almama sebep olup beni mağdur etmez alt tarafı parasını ödediğim rami istemiştim dert oldu 2 gündür hepsiburada dan aldığıma alacağıma pişman oldum

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
hepsiburada dan indirimdeyken elmacık adlı satıcıdan ddr5 6000 mhz 2 adet ram aldım 3 saat sonra beni arayıp siparişi iptal etmemi ürünün elinde kalmadıklarını söylüyorlar iptal etsem aynı fiyata o ürünü bulamıyorum ne yapmam lazım yarımınızı fikrinizi bekliyorum haksızlık bu
iptal etme sakın

Shaco

80+ Bronze
umarım hepsiburada satıcıyı yasaklayıp paramı iade edip pahalıya almama sebep olup beni mağdur etmez alt tarafı parasını ödediğim rami istemiştim dert oldu 2 gündür hepsiburada dan aldığıma alacağıma pişman oldum
Amazon bile bazen ürün stokta yok diyip iptal edebiliyor yada sistemsel hata olduğunda.Hepsiburada nasıl politika istiyor net olarak bilmiyorum pek kullanmıyorum çünkü.Senin durumun biraz daha farklı ama satıcı kendisi değil.Belki önüne geçmek için farklı bir yaptırım uygulayabilir.Takip edicem konuyu hepimiz içinde örnek olur.Sende paylaşırsan sonucu memnun olurum.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Amazon bile bazen ürün stokta yok diyip iptal edebiliyor yada sistemsel hata olduğunda.Hepsiburada nasıl politika istiyor net olarak bilmiyorum pek kullanmıyorum çünkü.Senin durumun biraz daha farklı ama satıcı kendisi değil.Belki önüne geçmek için farklı bir yaptırım uygulayabilir.Takip edicem konuyu hepimiz içinde örnek olur.Sende paylaşırsan sonucu memnun olurum.
bende merak ediyorum hepsiburada genel müdürlüğünün aramasını bekliyorum son durumu yazarım umarım zararda çıkmam

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Hepsi Burada biraz daha sert diye biliyorum bu konularda yanlış bilgi vermeyeyim ama.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
elmacık
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen de foruma elmacık güvenilir mi dedim herkes güvenilir dedi şimdi şansa bana mı patladı iade ederlerse kara cuma indirimini kaçırıp zamlı fiyattan almış olacağım keşke o zaman başka satıcıdan alsaydım
zamanında aynı satıcıdan bende monitör ve ram almıştım bir sorun olmamıştı bende sizde biraz ilginç bir durum var :D

Hocam birde meraktan soracağım ama aldığınız ramin kapasitesi ve modeli neydi?

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
zamanında aynı satıcıdan bende monitör ve ram almıştım bir sorun olmamıştı bende sizde biraz ilginç bir durum var :D

ddr5 8x2 6000mhz

hocam şans işte bana patladı

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
ddr5 8x2 6000mhz

hocam şans işte bana patladı
hocam sitelerinde ddr5 6000mhz ramlerin stokta olduğu gözüküyor bence ucuza aldığınız için kargolamayıp yok diyor olabilirler zamanında bende çok farklı satıcılardan çeşit çeşit ramler aldım hatta bir ara aldığım hyperx fury 3000mhz 16gb tek modül rami 1hafta kargolamamışlardı aradım görüştüm bana ellerinde olmadığını ama isterseniz size daha üst bir modeli aynı fiyata gönderebilceklerini söyleyip hyperx predator rgb 8x2 3000mhz ram göndermişlerdi yani bence sizi oyalıyorlar kessinlikle geri adım atmayın gerekirse ceza alsınlar ama size teslim etsinler raminizi hak meselesi sonuç olarak ek olarak şikayet vara falanda şikayet verirseniz en azından bu satıcıdan başkaları alım falan yapmaz...
1669905124560.png

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
hocam sitelerinde ddr5 6000mhz ramlerin stokta olduğu gözüküyor bence ucuza aldığınız için kargolamayıp yok diyor olabilirler zamanında bende çok farklı satıcılardan çeşit çeşit ramler aldım hatta bir ara aldığım hyperx fury 3000mhz 16gb tek modül rami 1hafta kargolamamışlardı aradım görüştüm bana ellerinde olmadığını ama isterseniz size daha üst bir modeli aynı fiyata gönderebilceklerini söyleyip hyperx predator rgb 8x2 3000mhz ram göndermişlerdi yani bence sizi oyalıyorlar kessinlikle geri adım atmayın gerekirse ceza alsınlar ama size teslim etsinler raminizi hak meselesi sonuç olarak ek olarak şikayet vara falanda şikayet verirseniz en azından bu satıcıdan başkaları alım falan yapmaz...
Alıntıyı görüntüle
benim aldığım 8x 2 modeli sizin attığınız 16 x1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,469
Üyeler
165,999
Son üye
justbaris21
Top Bottom