ram takmak

Reaksiyon skoru
0
hazır sisteme ekstra ram takmak istiyorum anakartı çıkartarak mı takmalıyım yoksa direkt hazır sistemin üzerine takabilirmiyim

Çıkartmadan takabilirsin. Anakart modeli ve takmak istediğin Ram modellerini buraya atar mısın ve şu an ki kullandığın Ram modellerini de.

Anakarti çıkartma gerek yok PC nin gücünü kes ve direkt tak

hazır sisteme ekstra ram takmak istiyorum anakartı çıkartarak mı takmalıyım yoksa direkt hazır sistemin üzerine takabilirmiyim
Aynı ram de olabilir farklı ramde mhzleri ve geçikme(Cl) değerleri aynı olsun direkt çıkarmadan üstünde takabilirsiniz.

Hayır anakrartı çıkarmana göre şuan sisteminde bulunan ramin aynısı alıp senkron çalıştırabilirsin, birde rami takarken fişi çek elektrikte olmasın pc.

sitenin içinde büyük ihtimal onun ayarı vardır,değiştirebilirsin.

Evet ben sadece şey için dedim belki anakart hasar alır falan diye demiştimde herkes takabilirsin çıkartmadan diyor

Kasanın PSU fişini söküyorsun,
Yavaşça yan yatırıyorsun ve kapağını açıyorsun.
Boş RAM slotunun yanındaki iki kulakçığı açıyorsun.
Yeni RAM'i kutusundan çıkartıyorsun.
ÇOK BASTIRMADAN yavaşça 2. slota RAM'in altındaki boşluk ile RAM slotundaki çıkıntıyı doğru ayarlayacak şekilde takıyorsun.
Kasanın kapağını tekrar kapatıyorsun,
Kasayı çok sarsmadan tekrar düzeltip fişini takıyorsun.
- Yeni RAM hayırlı olsun. -

Kasanın PSU fişini söküyorsun,
Yavaşça yan yatırıyorsun ve kapağını açıyorsun.
Boş RAM slotunun yanındaki iki kulakçığı açıyorsun.
Yeni RAM'i kutusundan çıkartıyorsun.
ÇOK BASTIRMADAN yavaşça 2. slota RAM'in altındaki boşluk ile RAM slotundaki çıkıntıyı doğru ayarlayacak şekilde takıyorsun.
Kasanın kapağını tekrar kapatıyorsun,
Kasayı çok sarsmadan tekrar düzeltip fişini takıyorsun.
- Yeni RAM hayırlı olsun. -
Teşekkür ederim cevabın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,322
Üyeler
187,658
Son üye
Bekanova
Geri