rgb olsun istiyorum32GB olsun isterseniz bunlara bakabilirsiniz:
Neo Forza NMUD480E82-3600DB11 8 GB DDR4 3600 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) X4
Ama 4000 görür mü, orası hakkında fikrim yok ancak ben aynı ram'i CL16 yaparak kullanıyorum ve sorun çıkarmadı.
Başka sitelerde 1200 TL'yede buldum fakat stokta yoktu kıtlık var zaten bu dönem bu RAM tam istediğiniz gibi fakat bütçeye 200 TL daha koymak zorundasınız.Arkadaşlar bütçem maksimum 1200 kaliteli oc potansiyeli yüksek bir ram tavsiye edermisiniz?
Anladım. Intel için en iyisi Samsung B Die olur ancak maalesef türkiyde Samsung B Die satılmıyor. Doğru düzgün bir gecikme ile 4000 MHz yapmak istiyorsanız önerim Crucial Ballistix RGB olur.İ5 10400f z490 anakartım var 11. Nesile geçeceğim geldiğinde
anladım b die ne oluyor yabancı siteler de bulabilirmiyim acabaAnladım. Intel için en iyisi Samsung B Die olur ancak maalesef türkiyde Samsung B Die satılmıyor. Doğru düzgün bir gecikme ile 4000 MHz yapmak istiyorsanız önerim Crucial Ballistix RGB olur.
Samsung B Die ram çipidir ve çok iyidir. Newegg’de falan bulabilirsiniz ancak 2x8 kitleri yaklaşık 1800-2000 TL civarıanladım b die ne oluyor yabancı siteler de bulabilirmiyim acaba
Internete B Die Finder yazarak bakabilirsinizhangi ramlar de bulunuyor bu çip