Ram uyum sorunu

espinuol

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayarıma yeni bir ram aldım ( KVR667D2N5/2G) aldığım bu ram pc de tek başına çalışıyor aynı model (KVR667D2N5/1G) bu ram ile birlikte de çalışıyor ekte belirteceğim samsung ram ile de çalışıyor.Fakat 3 rami aynı anda takınca pc ye görüntü gelmiyor özet olarak
KVR667D2N5/2G+KVR667D2N5/1G=Çalışıyor
KVR667D2N5/2G+Samsung Ram=Çalışıyor
KVR667D2N5/2G+KVR667D2N5/1G+Samsung Ram Çalışmıyor

Anakart:Asus P5QL-EM

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    54.2 KB · Hit: 59
Bilgisayarıma yeni bir RAM aldım ( KVR667D2N5/2G) aldığım bu RAM pc de tek başına çalışıyor aynı model (KVR667D2N5/1G) bu RAM ile birlikte de çalışıyor ekte belirteceğim samsung RAM ile de çalışıyor.Fakat 3 rami aynı anda takınca pc ye görüntü gelmiyor özet olarak
KVR667D2N5/2G+KVR667D2N5/1G=Çalışıyor
KVR667D2N5/2G+Samsung RAM=Çalışıyor
KVR667D2N5/2G+KVR667D2N5/1G+Samsung RAM Çalışmıyor

Anakart:Asus P5QL-EM
kardeşim birbiriyle uyumlu ramleri kullanmalısın özellikleri vs farklıysa çalıştırmayabilir bir de mhzleri yavaş yavaş yükseltebilirsin

kardeşim birbiriyle uyumlu ramleri kullanmalısın özellikleri vs farklıysa çalıştırmayabilir bir de mhzleri yavaş yavaş yükseltebilirsin
Kardeşim ramler 2li halde birbirleriyle calışıyor fakat 3 tane takınca sorun oluyor samsung ramim 800 mhz diğer iki kingston 667 fakat 800 ile 667 şuan hali hazırda birlikte çalışıyor

Kardeşim ramler 2li halde birbirleriyle calışıyor fakat 3 tane takınca sorun oluyor samsung ramim 800 mhz diğer iki kingston 667 fakat 800 ile 667 şuan hali hazırda birlikte çalışıyor
slot sırasına dikkat et bir de öyle dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptıktan sonra biosdan sistemini tekrar yükle otomatik ayarlara dönsün ram yükseltince açmayabilir çünkü oc hatası verir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptıktan sonra biosdan sistemini tekrar yükle otomatik ayarlara dönsün RAM yükseltince açmayabilir çünkü oc hatası verir
biostan ne yapıcam anlamadım kardeşim

sistemi tekrar yükle diceksin genelde rami aktığında o zaten otomatik söyler yüklermisin diye sen onay verirsin
Ekrana görüntü gelmediği icin bişey yapamadım şuan 2+2 kullanıyorum eski calışan ramim 3.ram slotu olarak calısmıyor

Hocam ilk mesajımda da belirttim ramler ikili halde birbirleri ile çalışıyor ama 3ü aynı anda çalışmıyor
dediğim gibi işte 2sine uyumlu olanı alıcaksın o zaman uymayanı sat letgodan sana uyumlu veya aynı olanından al

anlaşamıyoruz galiba ramler birbiri ile uyumlu zaten olmasa calısırmıydı beraber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,282
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri