tişşak geçiyorsun galibaRamazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
su almadığın için zararı olur misal ben günde kılın 6 5 lt su içiyorumm minRamazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
bizim salonda big boylar dedi su içmezsen böbreğe vurarRamazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
İftardan sonra kullan.Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
kanka profesyonel sporcu falan mısın. ramazanda içip ne yapıcan? bi anda içtiğin su zaten vucuttan atılacak hemençİftar sonrası 3 4 litre su içsem gene sıkıntı olurmuş?
Profesyonel olarak olarak bir yere hazırlık yapıyor olsanız oruç tutmazdınız. Eğer oruç tutuyorsanız ara vermek daha doğru olur. Siz ne kadar zamanlamayı da ayarlamaya çalışsanız bile sonuç olarak 5-6 saat içerisine bazı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden 1 ay kendinize eziyet çektirmenin anlamı yok.Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
Eyw ramazandan sonra başlayayım en iyisi acelesi yok bunu öğrenmek için açmıştım konuyu kararsız kalıyordum teşekkür ederimProfesyonel olarak olarak bir yere hazırlık yapıyor olsanız oruç tutmazdınız. Eğer oruç tutuyorsanız ara vermek daha doğru olur. Siz ne kadar zamanlamayı da ayarlamaya çalışsanız bile sonuç olarak 5-6 saat içerisine bazı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden 1 ay kendinize eziyet çektirmenin anlamı yok.
Kararsız kaldığım için konuyu açmıştım ramazandan sonra başlayacağım teşekkür ederimkanka profesyonel sporcu falan mısın. ramazanda içip ne yapıcan? bi anda içtiğin su zaten vucuttan atılacak hemenç
İlk once bi akrabalarini sordur sizin sulalede bobrek sikintisi yasamis genetigi yatkin olan var miRamazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim