Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak

Uygunsuz Dil
Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
tişşak geçiyorsun galiba

Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
su almadığın için zararı olur misal ben günde kılın 6 5 lt su içiyorumm min
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizim salonda big boylar dedi su içmezsen böbreğe vurar

laugh-cant-hold-it-in.gif

😅 ben ortalama 3 4litre içiyorum ozaman sıkıntı olmaz herhalde

İftardan sonra kullan.

İftar sonrası 3 4 litre su içsem gene sıkıntı olurmuş?

Kullan kullan bir şey olmaz hatta 1 ay boyunca yükleme yaparak kullan daha iyi verim alırsın.
Yükleme yaparak derken 2 ölçek al her gün

Profesyonel olarak olarak bir yere hazırlık yapıyor olsanız oruç tutmazdınız. Eğer oruç tutuyorsanız ara vermek daha doğru olur. Siz ne kadar zamanlamayı da ayarlamaya çalışsanız bile sonuç olarak 5-6 saat içerisine bazı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden 1 ay kendinize eziyet çektirmenin anlamı yok.

Profesyonel olarak olarak bir yere hazırlık yapıyor olsanız oruç tutmazdınız. Eğer oruç tutuyorsanız ara vermek daha doğru olur. Siz ne kadar zamanlamayı da ayarlamaya çalışsanız bile sonuç olarak 5-6 saat içerisine bazı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden 1 ay kendinize eziyet çektirmenin anlamı yok.
Eyw ramazandan sonra başlayayım en iyisi acelesi yok bunu öğrenmek için açmıştım konuyu kararsız kalıyordum teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka profesyonel sporcu falan mısın. ramazanda içip ne yapıcan? bi anda içtiğin su zaten vucuttan atılacak hemenç
Kararsız kaldığım için konuyu açmıştım ramazandan sonra başlayacağım teşekkür ederim

İlk once bi akrabalarini sordur sizin sulalede bobrek sikintisi yasamis genetigi yatkin olan var mi
Yoksa su icme isini 3lt altinda dusurmedikce sikinti olmaz devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,601
Üyeler
189,116
Son üye
Idomtknoww
Geri