Neler Yeni

Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak

Can...

80+ Platinum
Uygunsuz Dil
Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
tişşak geçiyorsun galiba

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir
Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
su almadığın için zararı olur misal ben günde kılın 6 5 lt su içiyorumm min
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim salonda big boylar dedi su içmezsen böbreğe vurar

laugh-cant-hold-it-in.gif

Swisones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
😅 ben ortalama 3 4litre içiyorum ozaman sıkıntı olmaz herhalde

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İftardan sonra kullan.

Swisones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İftar sonrası 3 4 litre su içsem gene sıkıntı olurmuş?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Kullan kullan bir şey olmaz hatta 1 ay boyunca yükleme yaparak kullan daha iyi verim alırsın.
Yükleme yaparak derken 2 ölçek al her gün

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Profesyonel olarak olarak bir yere hazırlık yapıyor olsanız oruç tutmazdınız. Eğer oruç tutuyorsanız ara vermek daha doğru olur. Siz ne kadar zamanlamayı da ayarlamaya çalışsanız bile sonuç olarak 5-6 saat içerisine bazı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden 1 ay kendinize eziyet çektirmenin anlamı yok.

Swisones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
Profesyonel olarak olarak bir yere hazırlık yapıyor olsanız oruç tutmazdınız. Eğer oruç tutuyorsanız ara vermek daha doğru olur. Siz ne kadar zamanlamayı da ayarlamaya çalışsanız bile sonuç olarak 5-6 saat içerisine bazı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden 1 ay kendinize eziyet çektirmenin anlamı yok.
Eyw ramazandan sonra başlayayım en iyisi acelesi yok bunu öğrenmek için açmıştım konuyu kararsız kalıyordum teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka profesyonel sporcu falan mısın. ramazanda içip ne yapıcan? bi anda içtiğin su zaten vucuttan atılacak hemenç
Kararsız kaldığım için konuyu açmıştım ramazandan sonra başlayacağım teşekkür ederim

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
İlk once bi akrabalarini sordur sizin sulalede bobrek sikintisi yasamis genetigi yatkin olan var mi
Yoksa su icme isini 3lt altinda dusurmedikce sikinti olmaz devam

Top Bottom