RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,071
Siyah ekrana atmaz muhtemelen. En fazla 3 kere restart atar 2133 yapar hızı.kesın olurmu ? yoksa kasayı açmak istemıyorum bios için
Siyah ekrana atmaz muhtemelen. En fazla 3 kere restart atar 2133 yapar hızı.kesın olurmu ? yoksa kasayı açmak istemıyorum bios için
BIOS' girmen lazım. RAM kısmına giricen de anakartın ne?kesin olmaya yakın bi değer varmı ? bide nasıl yapacagım
BIOS' da M.I.T kısmında (ilk açılan sayfa MIT) 2. seçenekden (Memory falan yazar zaten) hızını ayarlıyorsun. Sonra hızını ayarladığın yerin biraz altında Timing ile alakalı bir seçenek var onu auto' dan manuele alıyorsun. İlk 5 değer diğer tüm değerlerden ayrı olur. Onlara yukarıdan aşağıya sırasıylaa320m-h
siyah ekran verırsen?BIOS' da M.I.T kısmında (ilk açılan sayfa MIT) 2. seçenekden (Memory falan yazar zaten) hızını ayarlıyorsun. Sonra hızını ayarladığın yerin biraz altında Timing ile alakalı bir seçenek var onu auto' dan manuele alıyorsun. İlk 5 değer diğer tüm değerlerden ayrı olur. Onlara yukarıdan aşağıya sırasıyla
16
18
18
18
38 Yazıyorsun. Sonra M.I.T bölümünden 3. seçeneğe giriyorsun. Orda 3 tane voltaj ile alakalı seçenek olmalı. DRAM voltage olması lazım (En alttaki 3. yani)
onu 1.35v yapıyorsun. Sonra F10 tuşuna basıp enter' a basıyorsun.
Verirse sıfırlaman lazım ama dediğim gibi vereceğini sanmam bu değerler pisayadaki RAM' lerin %90' ında XMP değeri zaten.siyah ekran verırsen?
kendı konunda atarsan sevinirimşu benim ramleri de bi okuyalım mı bilgili arkadaslar neler yapılır
Alıntıyı görüntüle
CPU-Z indir memory kısmını at.kendı konunda atarsan sevinirim
Hız niye 2666 acaba? Hızı 3000 yaptın mı?