mhz ile oynama cl değerleri ile oynayabilirsin abartmadanRammim crucial ballistix 3000 MHz överclock, anakart Asus xe a320 m gaming RGB 3200 MHz oc
Çok da kötü değil ya a320m benim kişi RGB li kdkckcAa sen misin dostum, bende a320m anakartı benden başka kim alır diye düşünüyordum
Nasil@epica59 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mhz ile oynama cl değerleri ile oynayabilirsin abartmadan
Yanlış bilgilendirme, ömrünü falan yiyip bitirmez. Ayrıca MHz ile oynamadıktan sonra OC'un bir anlamı yok.@epica59 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mhz ile oynama cl değerleri ile oynayabilirsin abartmadan
biosta ram frekansını değiştirince uyarıyor hemen o yüzden böyle söyledimYanlış bilgilendirme, ömrünü falan yiyip bitirmez. Ayrıca MHz ile oynamadıktan sonra OC'un bir anlamı yok.
Hocam peki ben ne yapıcam herha gi bir zararı olur mu ? GTA 5 de ram yetmiyor full grafikte drop yiyorum ama önceden bilgisayar çok kasiyordu şuanda da aktif olan arkadaş sayesinde halletim sorunu neyse en son kaç MHz olurYanlış bilgilendirme, ömrünü falan yiyip bitirmez. Ayrıca MHz ile oynamadıktan sonra OC'un bir anlamı yok.
anladık kardeşim yanlış bilgi verdik affınıza sığınıyorum lütfen beni bağışlayın efendik kızgın atıp durmayın(!)yapma ram'e oc yapmak ömrünü yiyip bitiriyor biliyorum