Garipbirfizikci
80+ Bronze
Modül parça numarasını internette arayarak uygun ram i bulabilirsin
3000 mhz alıcaksıntamamda ben yeni ram allırken kaç mhz ram almam gerekiyor
ben aratıyorum ama aynısını bulamıyorum heralde eski diye siz de bi bakın istersenizModül parça numarasını internette arayarak uygun ram i bulabilirsin
ben aratıyorum ama aynısını bulamıyorum heralde eski diye siz de bi bakın isterseniz
Modül Parça Numarası: KHX3200C18D4/8G
bu olmazmı3000 mhz alıcaksın
evet ama aynı değilKingston HyperX Fury 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston HyperX Fury 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3/8 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kingston HyperX Fury 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3/8 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu çıktı
nasıl aynı değil raminin fotoğrafını çekermisin yada ramin kutusu vs varsa
aynıymış pardonnasıl aynı değil raminin fotoğrafını çekermisin yada ramin kutusu vs varsa
rica ederim ne demek
Dostum arkadaşlar yardımcı olmuş ancak aradığın bilgiyi de tam olarak alamamışsın sanırım. Ramler tek kanal ve çift kanal olarak çalışmaktadır. Buna istinaden senin ramin aslında 2934 MHz değere sahip olduğu halde tek kanalda çalıştığı için bu değerin yarısı olan 1467 MHz de çalışıyor. Buna çözüm olarak 2934 MHz yada daha üstü bir Ram alarak 2. yuvaya takarsan Ramlerin birbirlerini karşılayarak çift kanal olarak çalışmaya başlar. Özet olarak ram 1 tane ise tek kanal çalışır 2 tane ise çift kanal çalışır ve hızları da bu duruma göre tam veya yarım olacak gibi düşünülebilir. Bu yüzden her zaman 8 alınacaksa 4*4 şeklinde, 16 alınacaksa 8*8 şeklinde alınması önerilir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
birisinde 1467 birisinde 2933 mhz yeni ram alcam (8gb) aynı marka olsun ve hızları aynı olsun istiyorum ona göre alcam yardımcı olun marka hyper x fury ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
YARDIM EDİN
Mesaj otomatik birleştirildi:
..Ü
anladım hocam teşekkürlerDostum arkadaşlar yardımcı olmuş ancak aradığın bilgiyi de tam olarak alamamışsın sanırım. Ramler tek kanal ve çift kanal olarak çalışmaktadır. Buna istinaden senin ramin aslında 2934 MHz değere sahip olduğu halde tek kanalda çalıştığı için bu değerin yarısı olan 1467 MHz de çalışıyor. Buna çözüm olarak 2934 MHz yada daha üstü bir Ram alarak 2. yuvaya takarsan Ramlerin birbirlerini karşılayarak çift kanal olarak çalışmaya başlar. Özet olarak ram 1 tane ise tek kanal çalışır 2 tane ise çift kanal çalışır ve hızları da bu duruma göre tam veya yarım olacak gibi düşünülebilir. Bu yüzden her zaman 8 alınacaksa 4*4 şeklinde, 16 alınacaksa 8*8 şeklinde alınması önerilir.