Neler Yeni

Ramleri takınca görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saal
Merhabalar
Bilgisayarımı dün açayım dedim ancak tuşa bastıktan sonra kırmızı bir ışık yandı ve kasadan yüksek bir fan sesi geldi görüntüde gelmeyince bende kasayı açtım ve ramleri tek tek çıkarıp hem yuvayı hemde ramleri sildim taktim çalıştı. Ancak bugün pc yi açarken aynı sorunla karşılaştım bu kez 4 adet rami ve ram yuvalarını teker teker test ettim ve hepsi çalışıyordu sonrasında 3 adet ram takılıyken çalıştırabildiğimi farkettim ama bu seferde ram 8gb dan 6 ya düşüyor ve ben bunu istemiyorum bunu nasıl çözebilirim bi fikri olan varmı?

Ramler= 4x2 ddr3 1333 mhz

goygoy.x

80+
3 Ram ile çalışıyor demişsin. Belli bir Ram'i takmayınca çalışıyorsa silerken yanlış bir hamle yaptın demektir. Veya boşta bıraktığın slotta aynı şekilde yanlış bir şey yaptın demektir. Aklıma bu geldi sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 Ram ile çalışıyor demişsin. Belli bir Ram'i takmayınca çalışıyorsa silerken yanlış bir hamle yaptın demektir. Veya boşta bıraktığın slotta aynı şekilde yanlış bir şey yaptın demektir. Aklıma bu geldi sadece.
Ama düne kadar sorunsuz çalışıyordu hatayı aldıktan sonra işlemi yaptım ve bir günlüğüne de olsa düzeldi o yüzden onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,598
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom